Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į atsisveikinimą su nušautu reperiu teko įsikišti policijai: kilus panikai 19 žmonių sužeisti

Pirmadienio vakarą šimtai žmonių susirinko pagerbti Los Andžele vidury baltos dienos nušauto garsaus reperio Nipsey Hussle'o. Tačiau tai, kas turėjo būti taikus gerbėjų susibūrimas, netikėtai virto chaosu: kaip praneša „The New York Times“, teko įsikišti net policijai, o per kilusią paniką sužeisti 19 žmonių.
Į atsisveikinimą su nušautu reperiu Nipsey Hussle'u teko įsikišti policijai
Į atsisveikinimą su nušautu reperiu Nipsey Hussle'u teko įsikišti policijai / „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad „Grammy“ nominuotas reperis Nipsey Hussle'as sekmadienį popiet buvo nušautas prie savo drabužių parduotuvės „Marathon Clothing Company“. Per išpuolį buvo sužeisti ir dar du su juo buvę vyrai, o iš mašinos šaudęs šaulys pabėgo.

Vėlų pirmadienio vakarą policija paskelbė įtariamojo vardą ir pavardę bei nuotrauką – tai 29-erių Ericas Holderis iš Los Andželo.

Šis nužudymas sukrėtė ne tik hiphopo, bet ir vietos bendruomenę – reperis aktyviai kovojo su nusikalstamumu tame rajone, stengėsi didinti jaunimo užimtumą, kad šie neįsitrauktų į gaujų veiklą ir pan.

Dėl to pirmadienio vakarą minia žmonių sugužėjo į kruvino išpuolio vietą, kur organizuotas taikus gerbėjų atsisveikinimas su nužudytuoju reperiu.

O žmonių susirinko tiek daug, kad vėliau net prasidėjo spūstys, kilo panika – pasigirdus kažkokiam triukšmui, panašiam į ginklų šūvius ar sprogimą, išsigandę žmonės pradėjo bėgti.

Vėliau Los Andželo policijos departamentas paneigė informaciją, esą aidėjo šūviai, tačiau kas sukėlė paniką, neaišku.

Kilus chaosui neišvengta ir aukų: ligoninėje dėl įvairių sužeidimų atsidūrė 19 žmonių. Dauguma jų nukentėjo per susistumdymą spūstyje – patirti sužalojimai nėra pavojingi gyvybei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius