Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į šulinį dainuojanti paauglė užkariauja socialinius tinklus: išgirskite šiurpuliukus keliančią akustiką

Dainos „Hallelujah“ versijų jau girdėjome apsčiai, tačiau karts nuo karto dienos šviesą pasiekia tikri perliukai. Štai kad ir 17-metė moksleivė iš Amerikos, kuri, per ekskursiją Venecijoje, sugalvojo išnaudoti senovinio šulinio akustiką ir sudainavo klasika tapusį Leonardo Coheno kūrinį.
Tiffany Day
Tiffany Day / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Venecija

17-metė Tiffany Day iš Kanzaso neseniai grįžo iš pavasario atostogų Italijoje, kur keliavo kartu su mokyklos choru. Mergina su bendramoksliais važinėjo po Italijos bažnyčias ir katedras, kur dainavo, o laisvu nuo koncertų metu lankėsi įvairiose ekskursijose.

Lankydamasi Venecijoje Tiffany susižavėjo aptiktu senoviniu šuliniu ir nusprendė išbandyti jo akustiką – pasilenkusi virš jo mergina angelišku balsu ėmė dainuoti „Hallelujah“. Rezultatas – išties virpinantis širdį, tad Tiffany „Twitter“ paskelbtu vaizdo įrašu per kelias dienas pasidalijo per 130 tūkst. žmonių, dar 300 tūkst. paspaudė „patinka“.

Išgirskite patys:

Netikėtai didelio dėmesio internete sulaukusi balsingoji mergina išgirdo ir daugybę prašymų įkelti įrašą, kuriame sudainuotų visą „Hallelujah“ dainą, tą ji ir padarė:

VIDEO: Hallelujah - Leonard Cohen (Cover)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius