Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš dvynių šešėlio išlindusi Elizabeth Olsen susižadėjo: meilę prisieks muzikantui Robbie Arnettui

Filmo „Keršytojai. Pabaiga“ žvaigždė Elizabeth Olsen (30) susižadėjo su muzikantu Robbie Arnettu (27). Portalas „People“ praneša, kad džiugiomis naujienomis pasidalijo poros pažįstamas, nes trejus metus draugaujanti pora vengia viešai kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą.
Elizabeth Olsen susižadėjo su muzikantu Robbie Arnettu
Elizabeth Olsen susižadėjo su muzikantu Robbie Arnettu / Vida Press nuotr.

Aktorė su muzikos grupės „Milo Greene“ nariu R.Arnettu ėmė susitikinėti prieš trejus metus. Pirmą kartą mylimieji viešai pasirodė 2017 metų rugsėjį „Gersh“ talentų agentūros vakarėlyje, kuris vyko prieš pat „Emmy“ apdovanojimus.

Kalbos apie tarp jųdviejų užsimezgusius romantiškus poros santykius prasidėjo 2017 m. kovą, kai šie buvo pastebėti vaikštantys susikabinę rankomis Niujorko gatvėmis. Tiesa, patys aktorė ir muzikantas vengia atskleisti daugiau detalių apie savo santykius.

Vida Press nuotr./Elizabeth Olsen su muzikantu Robbie Arnettu
Vida Press nuotr./Elizabeth Olsen su muzikantu Robbie Arnettu

Nors E.Olsen ne vienerius metus kategoriškai slepia savo asmeninį gyvenimą, 2017 m. televizijos laidoje „Modern Living“ šiek tiek paatviravo apie savo troškimą tapti mama. Laidoje aktorė kalbėjo apie namų interjero pasirinkimus ir prisipažino, kad viename kambaryje norėtų apgyvendinti vaiką.

„Instagram“ nuotr./Elizabeth Olsen su muzikantu Robbie Arnettu
„Instagram“ nuotr./Elizabeth Olsen su muzikantu Robbie Arnettu

„Aš taip pat manau, kad čia galėtų būti toks mažas kambarys antrame aukšte, kuris būtų tinkamas vaikui. Nežinau, kur gyvenimas mane nuves, bet aš apie tai galvoju – čia galėčiau užauginti vaikus“, – apie norą susilaukti atžalų tuomet prisipažino E.Olsen.

15min primena, kad „Marvel“ visatos žvaigždė anksčiau buvo susižadėjusi su serialo „Narcos“ aktoriumi Boydu Holbrooku. Tačiau pora 2014 metais sužadėtuves nutraukė. Prieš tai kartu susitikinėjo trejus metus.

Dėl ko įvyko skyrybos, nėra žinoma. Vėliau „Godzilos“ žvaigždė buvo pastebėta nebemūvinti sužadėtuvių žiedo, o vienas patikimas šaltinis „Us Weekly“ patvirtino, kad jie su Boydu tikrai išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius