Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Ukrainos pabėgęs šokėjas M.Čmerkovskis papasakojo apie „traumuojančią“ patirtį

Projekte „Šok su žvaigžde“ išgarsėjęs ukrainietis Maksimas Čmerkovskis iš karo siaubiamos Ukrainos sugrįžo į namus Los Andžele. „Traumuojantį“ pabėgimą išgyvenusį vyrą oro uoste emocingai pasitiko žmona Peta Murgatroyd, rašo dailymail.co.uk.
 Maksimas Čmerkovskis su žmona
Maksimas Chmerkovskis su žmona / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Išgyvenusi nežinomybę, kur jos vyras ir kada gali grįžti, Peta Murgatroyd pamačiusi Maksimą iškart puolė į jo glėbį. Pasirodo, šokėjo pabėgime buvo daug iššūkių: iš Ukrainos sostinės Kyjivo jis bėgo į Varšuvą, o tada – į Ameriką.

Ukrainoje gimęs šokėjas ir choreografas šalies sostinėje filmavosi televizijos laidoje. Kaip tik tuo metu įvyko agresyvi Rusijos invazija. Vis dėlto savo gimtinės Maksimui taip paprastai nepavyko palikti, Varšuvą pasiekė tik antradienį. Iš pradžių buvo suimtas, o vėliau, kaip pats pasakojo, išgyveno „traumuojančią“ patirtį važiuojant traukiniu, kuriame buvo pilna moterų ir vaikų.

Apie tai M.Chmerkovskis prabilo trečiadienio rytą socialiniuose tinkluose. Jis atskleidė, kad jam pavyko gauti vietą lėktuve, kuris skrido į Los Andželą.

Šokėjas pasakojo, kad sulaukė prieštaringų nuomonių dėl savo išvykimo, nes ukrainiečių vyrai nuo 18 iki 60 metų turėjo pasilikti ir ginti šalį. Tuo metu jis pats turėjo JAV pasą.

„Aš jaučiu labai prieštaringas emocijas. Turiu ten savo draugų... Negaliu su jais susisiekti. Nežinau, ar jie mirę“, – emocingai kalbėjo jis.

Vėliau jis įkėlė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Varšuvos oro uoste lipa į lėktuvą.

„Ei, aš pasiruošęs keliauti, lipu į šį lėktuvą. Aš taip pat radau žilų plaukų lopinėlį, kuris ką tik atsirado, o ten tikrai jų nebuvo. Tai šioks toks pokštas. Bet ne pokštas... Ši praėjusi naktis buvo beprotiška“, – kalbėjo jis.

Toliau šokėjas užsiminė apie nenutrūkstamą bombardavimą visoje šalyje ir aukomis tapusius civilius gyventojus. Maksimas sukritikavo Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir pareiškė, kad jo valdomos valstybės žmonės yra „supainioti“ ir „nesusipratę“.

„Putinas neatstovauja visiems rusams. Tiesiog noriu, kad tai būtų labai aišku. Nenoriu, kad būtų neapykanta. Nenoriu, kad būtų pasibjaurėta jais kaip tauta. Jie mūsų broliai ir seserys. Mano mamos brolis... jo šeima gyvena Rusijoje. Mano senelis gyvena Rusijoje. Rusijos teritorijoje. Jie persikraustė neturėdami darbo.

Aš taip pat pykstu ir pyksiu... Aš atėjau iš tos vietos. SSRS man neatstovavo ir manau, kad Putinas neatstovauja geriesiems. Mes tiesiog turime jiems padėti ir atverti akis. Taigi kalbėkite toliau, naudokitės savo balsu, ir aš taip pat tai darysiu“, – vaizdo įraše kalbėjo M.Čmerkovskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius