Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš viešumos dingęs Jimas Carrey nebepanašus į save: komiką vos įmanoma pažinti!

Vienas garsiausių Holivudo komikų Jimas Carrey (55 m.) pastaruoju metu yra dingęs iš viešojo gyvenimo, tad kai per Velykas pasveikino gerbėjus su šventėmis ir tuo pačiu publikavo naują savo nuotrauką, tie patys jo gerbėjai vos pajėgė jį pažinti!
Jimas Carrey dabar ir 2011 metais
Jimas Carrey dabar ir 2011 metais / „Twitter“ ir „Scanpix“ nuotr.

Nuotraukoje kultinių komedijų „Bukas ir bukesnis“, „Kaukė“, „Eisas Ventura“, „Melagi, melagi“ ir daugybės kitų žvaigždė rankose laiko mažytį pilką triušiuką ir morką. Aktoriaus veidą puošia nuoširdi šypsena, o akys spindi.

Tačiau netvarkingai sužėlusi žila barzda ir susivėlę ilgi plaukai privertė gerbėjus sutrikti – Jimas Carrey visai nebepanašus į save! Daugelis pripažino, kad gatvėje praeitų pro jį nė neatkreipę dėmesio, priklausomai nuo aprangos, galbūt net palaikytų elgeta. O kiti pastebėjo, kad dabar komikas atrodo kaip negyvenamoje saloje po lėktuvo katastrofos įstrigęs Tomo Hankso herojus 2000-ųjų filme „Prarastasis“ („Cast Away“).

Žilą barzdą Jimas Carrey buvo užsiauginęs jau kiek seniau, tačiau tada ši dar atrodė ganėtinai tvarkinga. O pastaruoju metu aktorius išvis retai rodėsi viešumoje, dėl to būtų galima apkaltinti skandalingą bylinėjimąsi teisme dėl jo buvusios merginos Cathrionos White savižudybės. Jos motina bei buvęs vyras kaltina Jimą Carrey privedus Cathrioną prie savižudybės, o teismo metu buvo paviešinta ne viena privataus gyvenimo detalė, kurios aktorius nebūtų norėjęs viešinti. Pavyzdžiui, kad Cathrioną jis užkrėtė keliomis lytiškai plintančiomis ligomis ir mėgino nusikratyti atsakomybės...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius