Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrė prieš 4 mėn. sūnaus susilaukę Jasonas Derulo ir Jena Frumes

Skirtingais keliais pasuko Jasonas Derulo (32) ir Jena Frumes (28), pranešė pats atlikėjas. 2020 m. kovą susipažinusi pora prieš keturis mėnesius susilaukė sūnaus Jasono Kingo.
Jasonas Derulo, Jena Frumes
Jasonas Derulo, Jena Frumes / „Instagram“ (jenafrumes) nuotr.

„Ji nuostabi motina, tačiau jaučiame, kad šiuo metu būdami atskirai galėsime būti geriausiomis savo versijomis ir tėvais. Prašome gerbti mūsų privatumą“, – tviteryje rašė Jasonas Derulo.

Vos diena anksčiau Jena pasidalijo akimirkomis iš kelionės į Aspeną, kur šventė savo ir sūnaus tėvo gimtadienius, išpuolusius tą pačią dieną, bei miela žinute.

„Esu pagerbta, kad galiu gimtadienį švęsti su savo mylimuoju. Tu pats gražiausias, darbščiausias, talentingiausias, šmaikščiausias, labiausiai mylintis žmogus, kokį esu sutikusi, – trečiadienį rašė modelis. – Tu iš tiesų mane papildai, esu dėkinga už mūsų meilę. Tu ir mūsų mažylis pavertėte mane laimingiausia pasaulyje ir nekantrauja su jumis sukurti daugiau prisiminimų.“

Po žinios apie nutrūkusius santykius, Jena Frumes įrašą pašalino, tačiau ne bendras nuotraukas su dainininku.

Jasonas Derulo ir Jena Frumes sūnaus susilaukė gegužės 8 d. Jo privatumą pora nusprendė saugoti ir veidą nuotraukose paslėpti.

Susipažinę prieš įsisiaučiant pandemijai, pora netrukus drauge apsigyveno, o paskelbus karantiną pradėjo kurti nuotaikingus vaizdo įrašus ir dalytis jais „TikTok“ platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius