Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jackas Nicholsonas baigia aktoriaus karjerą

Holivude pasklido kalbų, kad vienas geriausių visų laikų aktorių Jackas Nicholsonas tyliai baigė penkis dešimtmečius trukusią aktoriaus karjerą.
Jackas Nicholsonas
Jackas Nicholsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Radar Online“ šaltinis tvirtina, kad 76-erių aktorius iš kino pasaulio pasitraukė be jokio oficialaus pareiškimo apie išėjimą į pensiją.

„Jackas be jokių fanfarų išėjo į pensiją“, – sakė šaltinis.

Viena pagrindinių priežasčių, dėl ko dvylika kartų „Oskarui“ nominuotas ir tris iš jų pelnęs aktorius nebenori vaidinti kine – senatvinis atminties praradimas.

„Viso to priežastis yra labai paprasta – jis po truputį praranda atmintį, – sakė šaltinis. – Jam jau 76-eri ir jis jau nebegali taip gerai įsiminti teksto kaip galėdavo anksčiau.“

Jackas Nicholsonas nevaidina jau trejus metus, paskutinį kartą kino ekrane gerbėjai aktorių galėjo išvysti 2010-aisiais romantinėje komedijoje „Iš kur tu žinai?“ (org. „How Do You Know“). Kalbama, kad Jackui Nicholsonui buvo pasiūlytas seno alkoholiko vaidmuo naujoje dramoje „Nebraska“, tačiau jis vaidmens atsisakė.

Nors vaidinti aktorius nebeketina, jis nežada užsidaryti namuose ir nebedalyvauti visuomeniniame gyvenime. Jackas Nicholsonas nuolatos lankosi savo mėgiamos komandos „Los Angeles Lakers“ rungtynėse, taip pat nežada atsisakyti dalyvauti įvairiuose renginiuose.

„Jackas neturi ketinimų visiškai pasitraukti iš viešojo gyvenimo. Jis tiesiog nori užtarnauto poilsio. Jis labai laimingas, kad kaip ir Seanas Connery gali įstoti į Holivudo pensininkų klubą“, – sakė šaltinis.

Kadras ia filmo/Jackas Nicholsonas filme `vytėjimas
Kadras iš filmo/Jackas Nicholsonas filme „Švytėjimas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius