TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jameso Gandolfini 19-metis sūnus naujame filme vaidins mafijozą Tonį Sopraną jaunystėje

Holivudui ruošiantis kurti kino filmą apie Sopranų priešistorę, paskelbta, kad jauno mafijozo Tonio Soprano vaidmenį perims ne kas kitas, o serialo žvaigždės Jameso Gandolfini 19-metis sūnus Michaelas Gandolfini.
Michaelas Gandolfini tėčiui Jamesui Gandolfini ant rankų 2004 metais ir 2019 metais
Michaelas Gandolfini tėčiui Jamesui Gandolfini ant rankų 2004 metais ir 2019 metais / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kultinio televizijos serialo „Sopranai: mafijos kronika“ gerbėjai džiūgauja, kad geresnio kandidato vaidinti jauną Tonį Sopraną ir nebuvo galima rasti, nors dėl šio vaidmens vyko ilga atranka – laimę mėgino daugybė kitų jaunų aktorių.

Kaip praneša „Deadline“, Michaelui Gandolfini vaidmenį gauti padėjo jo išvaizda (vaikinas – tikra tėvo kopija), vaidybos maniera ir puikus personažo supratimas.

Karjerą dar tik pradedantis 19-metis Michaelas Gandolfini taip pat neatsidžiaugia galėdamas suvaidinti herojų, kuris jo velionį tėvą prieš 20 metų pavertė pasauline žvaigžde.

„Man nepaprasta garbė tęsti savo tėčio palikimą pasimatuojant jauno Tonio Soprano kailį, – sako Michaelas Gandolfini. – Džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę dirbti su Davidu Chase'u ir nepakartojama talentų kompanija, kurią jis surinko filmui“.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Michaelas Gandolfini su „Sopranų“ aktoriumi Vincentu Pastore (2019 m.)
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Michaelas Gandolfini su „Sopranų“ aktoriumi Vincentu Pastore (2019 m.)

Michaelas yra Jameso Gandolfini sūnus, gimęs pirmoje aktoriaus santuokoje su Marcy Wudarski. Iš antros santuokos aktorius turi dar vieną atžalą – šešerių dukrą Lilianą.

Šį sausį sueina lygiai 20 metų nuo tada, kai TV eteryje debiutavo „Sopranai“, ir šis serialas iki pat šiol dar nėra praradęs savo gerbėjų. Jų džiaugsmui, originaliųjų „Sopranų“ kūrėjas Davidas Chase'as pasiryžo sukurti ir kino versiją apie Naujojo Džersio mafijos gyvenimą.

Iš pradžių būta minčių tęsti istoriją kino formatu, tačiau tokios galimybės nebeliko, kai 2013 metais mirė pagrindinė „Sopranų“ žvaigždė Jamesas Gandolfini – 51-erių aktorių per šeimos atostogas Italijoje ištiko širdies smūgis. Būtent Michaelas, kuriam tuo metu buvo viso labo 13 metų, rado savo tėvą be sąmonės viešbučio kambaryje.

„Scanpix“/AP nuotr./13-metis Michaelas Gandolfini per tėvo Jameso Gandolfini laidotuves (2013 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./13-metis Michaelas Gandolfini per tėvo Jameso Gandolfini laidotuves (2013 m.)

Tad naujasis filmas, kurio pavadinimas – „The Many Saints Of Newark“, pasakos apie „Sopranų“ priešistorę, laikus, kai Tonis Sopranas buvo jaunas vaikinas. Filmo veiksmas vyks septintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje ir jis bus pritaikytas net tam žiūrovui, kuris nematė serialo.

15min primena, kad dideliu TV hitu visame pasaulyje tapę „Sopranai: mafijos kronika“ buvo rodomi šešis sezonus nuo 1999 iki 2007 metų. Serialas laimėjo penkis „Auksinius gaublius“ ir net 21-ą „Emmy“ apdovanojimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius