Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jessie J atskleidė Kūčių dieną praleidusi ligoninėje: dainininkei nustatyta Menjero liga

Niekas nenori švenčių sutikti ligoninėje. Tačiau dainininkei Jessie J (32 m.) neliko kitos išeities. Žinoma moteris buvo priversta Kūčių dieną praleisti gydytojų apsuptyje netikėtai sutrikus sveikatai, rašo „Daily Mail“.
Jessie J
Jessie J / Vida Press nuotr.

Garsi atlikėja socialiniame tinkle „Instagram“ tiesioginės transliacijos metu atskleidė į ligoninę nuskubėjusi sutrikus pusiausvyrai, klausai ir gebėjimui dainuoti. Gydytojai jai nustatė Menjero ligą.

Menjero liga – vidinės ausies sutrikimas, sukeliantis staigų svaigulį, klausos praradimą. Menjero ligos priepuolio metu pacientas gali jausti pykinimą, nesugebėti išlaikyti pusiausvyros.

Gerbėjams ir sekėjams pasakodama, kas nutiko, Jessie J užsiminė, kad pirmuosius simptomus pajautė ryte. Nubudusi moteris nieko negirdėjo dešine ausimi ir nesugebėjo eiti tiesiai.

„Man nustatė Menjero ligą. Žinau, kad daug žmonių ja serga. Su manimi susisiekė nemaža dalis jų. Be to, siūlė puikių patarimų, – pasakojo Jessie J, šventes sutikusi ramiai ir be dainų, nors jai tai buvo išties sunku, mat kaskart pravėrus burną atrodydavo, kad „kažkas bando pabėgti iš ausies“. – Labai pasiilgau dainavimo ir buvimo drauge.“

„Galėjo būti blogiau. Esu laba dėkinga už savo sveikatą, – pridūrė ji. – Tai mane tiesiog išmušė iš vėžių. Kūčių vakarą praleidau ligoninėje klausinėdama „Kas vyksta?“

Jessie J taip pat neslėpė džiaugsmo, kad nedelsė ir į gydymo įstaigą išvyko vos pajutusi simptomus, todėl gydytojams nesunkiai pavyko nustatyti diagnozę, skirti tinkamus vaistus. Dėl jų dainininkė greitai pasijuto geriau.

Vaistų poveikį dainininkė pajautė jau kitą dieną. Gruodžio 25-ąją Jessie J pasidalijo nuotrauka su užrašu, kad jai nustatyta Menjero liga. Dainininkė taip pat papasakojo, ką visą dieną veikė ir kaip jautėsi. Daugiausiai laiko ji praleido žiūrėdama televizorių. Tiksliau – serialą „Karalienės gambitas“.

„Pirmą seriją žiūrėjau 4 kartus, nes negalėjau susikoncentruoti. Ausis skambėjo taip, lyg kažkas būtų į ją įsiropštęs ir įjungęs plaukų džiovintuvą“, – apibūdino Jessie J.

Nežinoma, ar sunkiu metu šalia dainininkės buvo ir Chaningas Tatumas. Nors Jessie J ir garsus aktorius dar pavasarį pasuko skirtingais keliais, po vieno moters įrašo socialiniame tinkle pasklido kalbos, kad nebesuskaičiuojamą kartą išsiskyrusi pora vėl drauge.

Anot „Daily Mail“, Jessie J aktorių, praėjus vos kelioms savaitėms po santykių nutraukimo, pasveikino su gimtadieniu, paskelbdama mielą žinutę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius