Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel susilaukė antrosios atžalos: porai gimė sūnus

Aktorė Jessica Biel ir jos vyras, atlikėjas Justinas Timberlake'as šią savaitę susilaukė antrosios atžalos. „Daily Mail“ praneša, kad pora ilgą laiką nėštumą slėpė.
Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel
Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel / „Scanpix“/AP nuotr.

„Daily Mail“ taip pat praneša, kad šią žinią patvirtino artimas šeimos draugas, kuris teigė, jog aktorė Jessica Biel sūnaus susilaukė šios savaitės pradžioje.

Garsiosios poros viešumoje niekas nematė nuo kovo mėnesio. Kartu su penkerių metų sūnumi Silu sutuoktiniai apsigyveno Montanoje.

O vėlesniais nėštumo etapais į socialinius tinklus nekėlė J.Biel nuotraukų, kurios galėtų atskleisti taip kruopščiai slepiamą nėštumą. Visgi aktorės sutuoktinis nevengė įvairių užuominų ir į socialinių tinklus kėlė kūrybingus įrašus.

J.Timberlake’as ir J.Biel susituokė 2012-aisiais romantiškoje ceremonijoje Italijoje po penkerių metų draugystės. Pora prieš penkerius metus susilaukė sūnaus Silo Randallo. Jie ir tada ilgą laiką stengėsi nuslėpti nėštumą.

15min primena, kad pora neseniai išgyveno ir santykių krizę – žinomas vyras buvo nufotografuotas besilaikantis už rankų su savo kolege Alisha Wainwright.

J.Timberlake'as buvo nufotografuotas, kaip atrodė, romantiškai leidžiantis laiką su kolege A.Wainwright viename Naujojo Orleano barų.

A.Wainwright ir J.Timberlake’as buvo įamžinti liečiantys vienas kito rankas ir kojas, besilaikantys už rankų. Dar daugiau klausimų apie jo ir žmonos santykių tvirtumą kilo pastebėjus, kad dainininkas nemūvi vestuvinio žiedo.

Vis dėlto atlikėjas suprato, kad nederamai elgėsi ir savo mylimų žmonių atsiprašė už šį poelgį.

„Prieš kelias savaites nederamai pasielgiau, bet leiskite man paaiškinti – nieko tarp manęs ir mano kolegės neįvyko. Tą vakarą per daug išgėriau ir gailiuosi dėl savo veiksmų. Turėjau elgtis atsakingiau.

Ne tokį pavyzdį noriu rodyti savo sūnui. Atsiprašau ir savo nuostabios žmonos bei šeimos, kuriuos pastačiau į tokią nemalonią situaciją. Siekiu būti geriausiu vyru ir tėvu, kokiu tik galiu“, – tęsė J.Timberlake’as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius