Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Justino Bieberio pokštas apie žmonos nėštumą neprajuokino: „Tai ne ta tema, kuria juokaujama“

Popdievaitis Justinas Bieberis balandžio 1-ąją sumanė papokštauti nėštumo tema – melagingai paskelbė, esą jo žmona Hailey Baldwin laukiasi. Tačiau toks pokštas juokingas pasirodė toli gražu ne visiems.
Justinas Bieberis per balandžio 1-ąją pamelavo, kad jo žmona Hailey Baldwin laukiasi
Justinas Bieberis per balandžio 1-ąją pamelavo, kad jo žmona Hailey Baldwin laukiasi / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Justinas Bieberis per Melagių dieną savo „Instagram“ paskyroje publikavo kūdikio echoskopijos nuotrauką be jokio prierašo, ir ne vienas pamiršęs, kokia tai diena, spėjo patikėti šia džiugia žinia.

Bet tuo dainininko pokštas nesibaigė – jis tęsė toliau: tuoj įkėlė ir keletą nuotraukų iš gydytojo kabineto, kur matyti, kaip jo žmonai daroma kažkokia procedūra, ji liečia savo pilvą. „Jei pamanėt, kad tai balandžio 1-osios pokštas“, – toliau gerbėjus už ūsų vedžiojo Bieberis.

View this post on Instagram

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Na o dar po valandos dainininkas prisidavė: taip, iš tikrųjų tik juokavo, ir jo žmona dar nesilaukia. Šį savo melą jis atskleidė publikavęs dar vieną echoskopijos nuotrauką, kurioje vietoje kūdikio įmontuotas šuniuko atvaizdas. „Palaukit, Dieve mano, ar tai... BALANDŽIO 1-OJI“, – taip šią nuotrauką pakomentavo jis.

View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bendrai visos šios trys nuotraukos surinko 14 mln. „patinka“, bet juokinga buvo tikrai ne visiems: Bieberis komentatorių buvo apkaltintas nejautrumu, mat nėštumas – tikrai ne ta tema, kuria galima šitaip juokauti, ir tokio pobūdžio pokštai skaudina netektį patyrusias ar su nevaisingumu kovojančias šeimas.

„Niekada nepykau ant Justino Bieberio, bet šiandien juo nusivyliau, kai paskelbė melagingą pranešimą apie nėštumą. Nuoširdžiai – tai nejuokinga, kai milijonai moterų kenčia dėl nevaisingumo ar susiduria su panašaus pobūdžio problemomis. Liūdna“.

„Visada mylėjau tave ir tavo muziką. Bet po šito... Tiesiog negalima juokauti apie tai. Kaip moteriai, kuri patyrė persileidimą, man tai nė kiek nejuokinga“

„Kaip moteriai, negalinčiai susilaukti vaikų, man tai yra šlykštu ir nepagarbu. Tai tik parodo, koks dar nesubrendęs esi. Argi nebūtų karma, jei kartais ir pats negalėtum susilaukt vaikų? Tikiuosi bent jau turėsi padorumo atsiprašyti už tokį lengvabūdišką, neapgalvotą elgesį“.

„Justinas Bieberis sufalsifikavo nėštumo pranešimą... Kodėl?! Tai taip nejautru. Žmonės kenčia dėl netekties ir nevaisingumo kiekvieną dieną. Pranešimai apie nėštumą – ne juokas“.

Beje, dar prieš Justino Bieberio pokštą socialinėje erdvėje vyravo raginimai nebejuokauti šia tema ir balandžio 1-ajai pasiieškoti naujų pokštų.

„Jau spėjau pamatyti gerokai per daug balandžio 1-osios pokštų su nėštumu... Nors asmeniškai man pasisekė turėti saugų ir sveiką nėštumą, prašau būkit supratingesni tų žmonių, kurie kenčia, atžvilgiu. Pasirinkit kitą temą pokštui!“

„Viena iš keturių moterų patiria persileidimą. Viena iš aštuonių porų susiduria su nevaisingumu. Vienas iš 160 nėštumų pasibaigia vaisiaus mirtimi. Pagalvokit, prieš juokaudami, nes nėštumas nėra juokas“.

Nepaisant to, socialinėje erdvėje netrūko nėštumo tema pokštaujančių garsenybių. Be Justino Bieberio, gerbėjus apgauti bandė ir aktorės Lily Collins bei Claudia Jordan, realybės šou žvaigždė Brandi Glanville.

Justinas Bieberis atsiprašė

Po kilusio sujudimo Justinas Bieberis vis tik atsiprašė už savo pokštą.

„Visada bus žmonių, kurie įsižeis, taip pat yra ir žmonių, kuriems juokai nelabai patinka. Bet aš esu pokštininkas, ir tai buvo balandžio 1-oji. Jokiu būdu nenorėjau būti nejautrus žmonių, kurie negali turėti vaikų, atžvilgiu. Daugybei mano pažįstamų pokštas numeris vienas per balandžio 1-ąją yra pasakyti savo tėvams, kad jie laukiasi, ir stebėti jų reakciją. Bet vis tiek prisiimsiu atsakomybę ir atsiprašysiu tų žmonių, kurie įsižeidė. Nuoširdžiai nenoriu, kad ką nors įskaudintų pokštas... Panašiai nutiko, kai per savo mažosios sesutės gimtadienį jos veidą įgrūdau į tortą tikėdamasis, kad ji pasijuoks, bet ji apsiverkė. Kartais tiesiog nežinai, kas įskaudins kitą. Ir nelyginu nėštumo su tortu ant veido, bet tiesiog bandau apibūdinti situaciją, kai nežinai, kas kaip sureaguos. Kai kurie gali pasijuokti, kiti – įsižeisti... Su pokštais kartais taip jau būna. Tikrai labai atsiprašau“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius