Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Westas ir J.Fox jausmus jau rodo viešai: pora atvyko į Paryžiaus mados renginį

Žinia, kad reperis Kanye Westas (44) susitikinėja su aktore Julia Fox (31), pasirodė jau prieš kurį laiką, tačiau dabar abejonių nebeliko. Paryžiuje vykusios vyrų mados savaitės metu jiedu pasirodė kartu.
Kanye Westas ir Julia Fox
Kanye Westas ir Julia Fox / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Sekmadienį Kanye Westas ir Julia Fox kartu pasirodė Paryžiaus vyrų mados savaitės šou. Kartu žengdami ant raudonojo kilimo, jiedu pirmąkart viešumoje deklaravo savo jausmus.

Stilinga pora kartu tarpusavyje pasirinko derančius drabužius – jų akcentu tapo džinsinė medžiaga. Tiek Kanye, tiek Julia pasipuošė džinsiniais švarkais bei kelnėmis. Tiesa, pati Julia avėjo net ir džinsinius aukštakulnius.

Pozuodami fotografams K.Westas ir J.Fox glaudėsi vienas prie kito ir nepaliko abejingų dėl jųdviejų romantiškų jausmų.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Julia Fox
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Julia Fox

Kalbos apie žinomo reperio ir aktorės santykius pradėjo plisti po to, kai šių metų pradžioje naujienų portalas „Page Six“ paskelbė, kad Majamio oro uoste Kanye Westas viešai vakarieniavo su aktore Julia Fox.

„Julia ir Kanye susitikinėja. Jie abu ką tik išėjo iš buvusių santykių ir nepaprastai padėjo vienas kitam atsigauti. Jie yra savotiškai giminingos sielos. Smagu į tai žiūrėti“, – naujienų portalui sakė aktorei artimas šaltinis.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Julia Fox
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Julia Fox

Tuo metu kitas šaltinis, kuris atsitiktinai lankėsi tame pačiame oro uoste, pasakojo, kad K.Westas „visą laiką buvo užsidėjęs gaubtą“, o aktorė dėvėjo odinį apsiaustą.

Tiek reperio, tiek aktorės likimas toks pat – jiedu neseniai išgyveno skyrybas.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Julia Fox
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Julia Fox

J.Fox buvo palikta buvusio vyro Peterio Artmievo. „Šis vyras paliko mane su 5 mėnesių vaiku ir šunimi, namais ir visomis sąskaitomis. Tai neteisinga! Tai nesąžininga“, – prieš Kalėdas „Instagram“ įrašuose piktinosi ji.

Tuo metu Kanye Westas, anksčiau gyvenęs santuokoje su Kim Kardashian, ką tik išsiskyrė su modeliu Vinetria po kelių mėnesių bendravimo.

Tai, kad jie nebėra pora, gruodį paliudijo ne tik šaltinių žodžiai, bet ir užuominos socialiniuose tinkluose – reperis modelio nebeseka Instagrame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius