Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinis Velso princo Williamo ir princesės Catherine atvirukas: nustebino apranga

Kalėdas švenčianti britų karališkoji šeima socialiniuose tinkluose pasidalijo saulėta nuotrauka. Joje – princas Williamas ir princesė Catherine kartu vaikais. Šiemet jie atrodo itin paprastai.
Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais
Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais / Matto Porteouso, socialinių tinklų nuotr.

Velso princas ir princesė siunčia saulėtus kalėdinius linkėjimus.

Catherine Middleton ir princas Williamas atskleidė naują savo šeimos, įskaitant tris vaikus – 9 metų princą George'ą, 7 metų princesę Charlotte ir 4 metų princą Louisą, portretą, kuris naudojamas kaip šių metų šventinis atvirukas.

Nuotraukoje – penki šeimos nariai laikosi už rankų, visi apsirengę neįpareigojančiai, kad galėtų pasivaikščioti saulėtoje vietoje. Tiek princas Williamas, tiek princesė Catherine dėvi džinsus, o George'as, Charlotte ir Louis – šortus ir sportbačius.

„Dalijamės nauja šeimos nuotrauka šių metų kalėdiniam atvirukui!“ – parašė jie prie nuotraukos socialinėje žiniasklaidoje.

Šią mielą akimirką fotografas Mattas Porteousas padarė anksčiau šiais metais Norfolke. Šeima daug laiko praleidžia savo užmiesčio namuose Anmer Hall, kurie priklauso karališkosios šeimos Sandringamo dvarui, ir sakoma, kad būtent čia Catherine jaučiasi geriausiai.

Pernai princas Williamas ir princesė Catherine pasirinko anksčiau nematytą nuotrauką, kurioje jie pozuoja su vaikais per privačią šeimos kelionę į Jordaniją.

Ši šalis yra svarbi Catherine, nes vaikystėje ji dvejus metus gyveno Jordanijoje, kai jos tėvas dirbo oro linijų bendrovėje „British Airways“. Princas Williamas taip pat anksčiau lankėsi Jordanijoje, kai 2018 m. dalyvavo savo kelionėje po Artimuosius Rytus.

2019-aisiais karališkosios šeimos oficialioje instagramo paskyroje pasidalytoje nuotraukoje princas Williamas pozuoja kartu su visais trimis savo ir Catherine Middleton vaikais. Jaukus kadras socialiniuose tinkluose sulaukė daugiau nei milijono paspaudimų „patinka“ ir daugybės komentarų. Šis kadras įamžintas kiek anksčiau Norfolke.

Šią Kembridžo hercogo, princo George'o, princesės Charlotte ir princo Louiso akimirką metų pradžioje įamžino Kembridžo hercogienė Norfolke.

„Linksmų Kalėdų visiems sekėjams“, – prie nuotraukos instagrame rašė jie bei linkėjo visiems sekėjams laimingos ir smagios Kalėdų dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius