Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westo albumą lydi skandalai: pasak reperio, jis išleistas be jo pritarimo

Kanye Westas (44) teigia, kad jam atstovaujanti įrašų kompanija „Universal Music Group“ ilgai lauktą 10-ą studijinį reperio albumą „Donda“ išleido be jo pritarimo, rašo BBC.
Kanye Westas
Kanye Westas / Vida Press nuotr.

Apie tai soc. tinkle reperis rašė netrukus po to, kai albumas net su 27 dainomis sekmadienį gerbėjams buvo pristatytas muzikos srautinio transliavimo platformose. Kanye Westas pridūrė, kad įrašų kompanija „uždraudė“ į albumą įtraukti kūrinį su skandalų persekiojamais DaBaby ir Marilynu Mansonu.

„Universal“ mano albumą išleido be mano patvirtinimo ir uždraudė į jį įtraukti „Jail 2“, – instagrame paskelbė reperis.

Jam atstovaujanti „Univeral Music Group“ kol kas šios situacijos nekomentavo.

Daina, kurios gerbėjams išgirsti, pasak Kanye Westo, neleista ne jo valia, sukurta bendradarbiaujant su atlikėjais DaBaby ir Marilynu Mansonu. Abiejų jų indėlis į albumą „Donda“ sukėlė pasipiktinimas dar prieš jį išleidžiant.

Vida Press nuotr./Kanye Westas ir Marilynas Mansonas
Vida Press nuotr./Kanye Westas ir Marilynas Mansonas

Marilynui Mansonui pareikšti kaltinimai dėl seksualinės prievartos, kuriuos jis, žinoma, neigia. Vasarį sutartį su atlikėju nutraukė ir jam atstovaujanti įrašų kompanija, aktorei Evan Rachel atskleidus, kad muzikantas jai taikė „žiaurią prievartą“.

Tuo tarpu DaBaby visuomenė pasmerkė dėl virtinės homofobiškų pastabų, pasakytų praeitą mėnesį Majamyje per pasirodymą „Rolling Loud“ festivalyje. Reperis už išsireiškimus atsiprašė, bet po to atsiprašymą ištrynė ir net šaipėsi iš to, jog internautai jį atšaukė (angl. cancelled).

Vėliau reperis pripažino, kad jo komentarai buvo „įžeidžiantys“ ir kad jis pasimokė iš savo klaidų. Deja, to nepakako, kad DaBaby išsaugotų užsakymus. JAV festivalių organizatoriai atšaukė jo pasirodymus, sutartį su juo nutraukė ir drabužių kompanija „Boohoo“.

Kanye Westas tikino, kad DaBaby vadybininkas Arnoldas Taylor trukdė dainai „Jail 2“ atsidurti galutiniame albumo variante ir kad jis net nebandė susisiekti su Kanye Westu ar jo komanda. Tuo tarpu Arnoldas Tayloras sakė, kad iš reperio nesulaukė nei vieno skambučio, o dainą patvirtino „dvi sekundės po to, kai ją gavo“.

Šiuo metu albumo „Donda“, pavadinto Kanye Westo motinos, mirusios 2007 m. garbei, sudėtyje skandalingoji „Jail 2“ yra.

Vida Press nuotr./Kanye Westas su motina Donda
Vida Press nuotr./Kanye Westas su motina Donda

Be DaBaby ir Marilyno Mansono su Kanye Westu kūrinius įrašė ir The Weeknd, Travisas Scottas, Lil Baby, Kid Cudi, Jay Electronica bei Young Thug.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius