Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Karo fronte žuvo garsus Ukrainos artistas: buvo likusi vos diena iki 32-ojo gimtadienio

Kare žuvo Odesos operos ir baleto teatro artistas Rostislavas Jančišenas. Buvo likusi vos viena diena iki jo 32-ojo gimtadienio.
Rotislavas Jančišenas
Rotislavas Jančišenas / Operahouse.od.ua nuotr. ir stop kadras

Apie Rostislavo Jančišeno mirtį pranešė Unian.net.

Dainininkė Kristina Soloviy pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame Rostislavas Jančišenas šoka pagal jos jausmingą hitą „Treat me low“.

„Dabar skaudu žiūrėti į šį gražų šokį pagal mano dainą. Vaizdo įraše – Odesos operos ir baleto teatro artistas Rostislavas Jančišenas. Anądien jis žuvo kare. Noriu, kad jis nebūtų pamirštas. Noriu, kad visas pasaulis žinotų tautos spalvą. Geriausius žmones. Ir priešas tai gerai žino. Rusai jau trečią šimtmetį iš eilės tęsia savo žudynes vien dėl to, kad mes esame“, – rašė Kristina Soloviy.

Ji taip pat pažymėjo, kad rusams niekada nepavyks sunaikinti ukrainiečių sielos. Kristina pridūrė, kad okupantai nesugebės iš jų atimti svarbiausių dalykų.

„Galima atimti namus, priversti juos gyventi tamsoje, galima net priversti visą kartą manyti, kad turime vieną kalbą. Bet niekada nesunaikinsite ukrainiečių tautos ir ukrainiečių kultūros. Neišimsite iš jos sielos!“ – pridūrė dainininkė.

Komentaruose vartotojai rašė, kad niekada neatleis Rusijai už žmonių gyvybių atėmimą. Gerbėjai pažymėjo, kad vaizdo įrašas su atlikėju tikrai sukelia ašaras, jiems skaudu suvokti, kad Rostislavo Jančišeno nebėra.

Neseniai tapo žinoma, kad Odesos operos baleto solistas Rostislavas Jančišinas mirė kare. Apie mirusįjį sakoma, kad jis buvo šviesus žmogus, kuris visada šypsojosi.

Artistas savo puantų batelius iškeitė į kulkosvaidį. Jis žuvo balandžio 19 d., likus dienai iki savo 32-ojo gimtadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius