Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Moss mokosi naujo amato: modelio kūriniu pasipuošti galės visi

Kate Moss ruošiasi dalyvauti viename didžiausių Glastonberio festivalyje, tik ne kaip žiūrovė ar atlikėja, o tatuiruočių meistrė. 47-erių modelio bičiulis atskleidė, kad Kate mokosi daryti tatuiruotes, kad galėtų jomis papuošti festivalio lankytojų kūnus.
Modelis Kate Moss
Modelis Kate Moss / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „Page Six“, ilgametis modelio draugas Danielis Casone’as, žinomas tatuiruočių meistras, atskleidė, kad Kate Moss prašė ją pamokyti piešti ant kūno ir net ištatuiravo jį patį.

Danielis Casone’as taip pat papasakojo apie Kate Moss planą dalyvauti Glastonberio festivalyje, kurio gerbėja ji neslepia esanti.

„Ji sakė norinti išmokti daryti tatuiruotes, kad galėtume Glastonberio festivalyje tatuiruoti žmones“, – teigė jis.

Rašoma, kad modelio Kate Moss kūną puošia septynios tatuiruotės, tarp kurių – inkaras, dvi širdelės ir kregždutės, kurių prieš mirdamas nespėjo užbaigti kitas garsus tatuiruočių meistras Lucianas Freudas. Kregždutėms pradėjus nykti, Kate Moss leido Danieliui jas paryškinti.

Vida Press nuotr./Kate Moss su inkaro tatuiruote ant rankos
Vida Press nuotr./Kate Moss su inkaro tatuiruote ant rankos

„Ji pasikvietė mane dėl tatuiruotės sau, bet galiausiai tatuiruotę padarė man. Ant rankos ji parašė „Kate“ ir nupiešė širdelę“, – tęsė Danielis.

„Sunday Mirror“ jis prisipažino, kad modeliui į rankas paėmus tatuiruotėms daryti skirtą prietaisą ji nežinojo, kaip su juo elgtis, bet leidosi būti tatuiruojamas vien dėl to, kad tai darė pati Kate Moss.

Modelio piešiniu pasipuošęs Danielis Casone’as pridūrė tąkart patyręs didžiulį skausmą, mat Kate per giliai į odą subedė adatą, tačiau jam tai nerūpėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius