Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kendall Jenner draugės vestuvėms pasirinko apnuogintą įvaizdį: sulaukė kritikos

Bičiulės vestuvėse dalyvavęs 26-erių modelis Kendall Jenner atsidūrė dėmesio centre. Mergina pasirodė su itin atvira suknele, o tai patiko anaiptol ne visiems: pradėti kelti klausimai, ar su tokia apranga dera būti svarbioje draugės gyvenimo šventėje.
Kendall Jenner
Kendall Jenner / Soc. tinklų / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį dalyvaudama draugės Lauren Perez vestuvėse Majamyje modelis Kendall Jenner visus svečius nustelbė savo įvaizdžiu: pasirodė su itin mažai dengiančia, geometrinėmis formomis karpyta suknele, praneša „Page Six“.

Modelis šventės akimirkomis pasidalijo savo instagrame, kur asmenukėse pozavo su žinomais svečiais, tarp jų – ir modelis Hailey Bieber.

Nors manoma, kad K.Jenner pirmoje šventės dalyje dėvėjo įprastą pamergės suknelę ir tik vėliau persirengė į drąsesnę ir apnuoginančią, „Twitter“ sekėjai buvo sumišę dėl tokio pasirinkimo.

Vienas iš jų rašė: „Kendall, jau geriau, kad mano vestuvėse pasirodytum su vestuvine sukenele, nei kad su šia“. Kitas pridūrė: „Įsivaizduokite, kad Kendall Jenner tai dėvi jūsų vestuvėse“.

„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner

Nors K.Jenner nesilaikė įprastų vestuvių svečių aprangos taisyklių, nuotaka, socialinių tinklų žvaigždė L.Perez pasirinko palyginti klasikinį nuotakos įvaizdį – ji vilkėjo baltą vestuvinę suknelę be petnešėlių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius