Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Khloe Kardashian prajuokino internautų teorijos dėl fotošopo naudojimo: paaiškino, dėl ko taip atrodo

Vėl viename sakinyje minima Kardashian pavardė ir fotošopas. Šįkart kritikos strėlės skriejo į Khloe pusę, internautams moterį apkaltinus persistengus retušuojant nuotraukas. Tačiau realybės šou žvaigždė tikrovės neatitinkančiam atvaizdui turi paaiškinimą.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / „Instagram“ (Khloe Kardashian, Good American) nuotr.

Internautų dėmesio sulaukė kadrai iš K.Kardashian prekės ženklo „Good American“ fotosesijos, kurios tikslas – pristatyti naują batelių kolekciją. Galima sakyti, tikslas įgyvendintas. Akis nuo K.Kardashian pėdų atitraukti išties sunku.

36-erių moters gerbėjai socialiniuose tinkluose ėmė skleisti teorijas, ar tikrai K.Kardashian pėdos tokios didelės. Kiti ją kaltino fotošopo naudojimu netikroviškiems kūno standartams sukurti. Čia omenyje turima ne tik pėdas, bet ir gerokai per liekną moters figūrą.

„Viskas netikra. Kaip ir kitos jų nuotraukos“, – rašė viena internautė.

„Čia ne Khloe“, – teigė kita.

Tačiau tokias konspiracijos teorijas K.Kardashian greitai nutildė pareikšdama, kad jokios nuotraukų retušavimo programos nebuvo naudotos, o dėl visų tų keistai ilgų galūnių ir sumažėjusių kūno formų kaltas fotografo parinktas objektas bei fotografavimo kampas.

„Kaip kas nors gali patikėti, kad mano pėdos tokio dydžio? – tviteryje nusistebėjo K.Kardashian. – Asmeniškai manau, kad šis fotoaparato objektyvas yra šaunus. Jis suteikia nuotraukai kitokią nuotaiką, ji nėra kaip visos kitos, kurias matau. Kad ir kaip ten būtų, esu jomis (nuotraukomis – red.past.) patenkinta.“

Kardashianų ir Jennerių klano moterys į skandalus dėl fotošopo naudojimo įsivelia ne pirmą kartą. Ta pati Khloe savo instagramo paskyroje dalijasi kadrais, kuriuose ji, kaip teigia komentatoriai, kiekvieną savaitę atrodo vis kitokia.

O štai kiek anksčiau internautų dėmesio sulaukė bendra Kim Kardashian ir Kylie Jenner nuotrauka. „KKW fragrance“ kvepalų pristatymo fotografijoje atrodo, kad Kim turi šešis pėdos pirštus. Kad tai gali būti optinė iliuzija internautai nesusimąstė ir iškart ėmė teigti, kad nuotraukos taip stipriai retušuotos, jog dėl to ant Kim kojos „išaugo“ papildomas pirštas.

APIE TAI DAUGIAU SKAITYKITE ČIA: Kim Kardashian fotosesija tapo interneto sensacija: nuotraukoje – grubi fotošopo klaida

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius