Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian apiplėšimo Paryžiuje istorija virs kino filmu

Kim Kardashian gyvenimas dar kartą bus perkeltas į ekranus, tačiau ne tokiu formatu, kokiu esame įpratę. Apie garsią moterį nebus kuriamas dar vienas realybės šou, nebus pasakojama ir apie jos karjerą ar naujus projektus – kuriama kino juosta apie 2016-aisiais įvykusį 38-erių moters apiplėšimą Paryžiuje.
Kim Kardashian West
Kim Kardashian West / Vida Press nuotr.

Filmas, pavadintas „Fashion Week“ („Mados savaitė“), paremtas netrukus pasirodysiančiu prancūzų rašytojos ir režisierės Joann Sfar grafiniu romanu. „Variety“ moteris sakė, kad juostoje bus nagrinėjamas „smurtas prieš moteris, labai turtingų ir ne tokių turtingų žmonių santykiai, mados pasaulis ir naujo bei seno pasaulių figūrų susitikimas“.

Vietoje to, kad daugiausia dėmesio filme būtų skiriama K.Kardashian ar kažkam, kas ją atspindi, juosta pasakos apie vagių grupuotės planą apiplėšti garsią nuomonės formuotoją ir tai, kaip jie buvo sugauti. Skelbiama, kad filmas turės komiškų elementų.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian West
Vida Press nuotr./Kim Kardashian West

Nors, pasak J.Sfar, filmas bus „liberaliai paremtas Kim Kardashian apiplėšimu“, nėra atskleista, kaip stipriai ir ar išvis prie šio projekto prisidės pati K.Kardashian ir jos šeima.

Prisimindama apiplėšimą, kurio metu ji viešbučio kambaryje buvo suiršta virvėmis, jai grasinta ginklu ir iš jos pavogta papuošalų už 10 mln. dolerių, realybės šou žvaigždė, šiuo metu kremtanti teisės mokslus, sakė tą akimirką labai bijojusi dėl savo gyvybės. Užsienio žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų apie tai, kad po susidūrimo su plėšikais K.Kardashian buvo diagnozuotas potrauminis streso sindromas.

„Tai buvo baisiausias mano patirtas dalykas gyvenime, mintis, kad dabar, žinote, galiu mirti. Tiesiog pradedi ruoštis akimirkai, kai į tave šaus ir būsi nužudyta. Tos 10 minučių iš tikrųjų pakeitė mano gyvenimą“, – „E! True Hollywood Story“ pasakojo moteris.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kim Kardashian

Policija kaltinimus prisidėjus prie apiplėšimo pateikė mažiausiai 11 asmenų. Prancūzų spauda šį įvykį pavadino „didžiausiu vieno žmogaus apiplėšimu Prancūzijoje per du dešimtmečius“.

Žinant, kokią traumą K.Kardashian sukėlė šis įvykis, būtų suprantama, kad Kardashianų ir Jennerų šeimai mintis apie kuriamą filmą nepatiktų, tačiau kol kas apie tai niekas nepasisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius