Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kim Kardashian patėviui Bruce'ui Jenneriui gresia kalėjimas už sukeltą mirtiną avariją

Realybės šou žvaigždės Kim Kardashian patėvis, buvęs olimpinis čempionas Bruce'as Jenneris (65 m.) už anksčiau šį mėnesį sukeltą mirtiną avariją, per kurią žuvo žmogus, gali sėsti už grotų šešeriems metams.
Bruce'o Jennerio sukelta avarija
Bruce'o Jennerio sukelta avarija / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Vasario pradžioje Bruce'as Jenneris, kuris šiuo metu keičiasi lytį ir siekia tapti moterimi, pateko į avariją viename Malibu greitkelyje, per kurią susidūrė keturi automobiliai, nukentėjo septyni žmonės ir viena vairuotoja žuvo.

Portalo TMZ žiniomis, policija gavo vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota avarija, ir panašu, kad dėl jos kaltas saugaus atstumo nesilaikęs Bruce'as Jenneris. Kaltinimai jam dar kol kas nepateikti, bet už žmogaus nužudymą vairuojant transporto priemonę jam grėstų šešeri metai kalėjimo.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip Bruce'o Jennerio vairuojamas automobilis „Cadillac Escalade“ įsirėžė į balto „Lexus“ galą, šis nuo smūgio išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „Hummer“. Įpuolęs į „Lexus“, Bruce'as Jenneris kliudė ir už jo važiavusio „Toyota Prius“ galą. Per avariją žuvo „Lexus“ vairuotoja 69-erių Kim Howe, kuri buvo Kardashianų šeimos kaimynė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian patėvis Bruce'as Jenneris keičiasi lytį ir taps moterimi

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bruce'as Jenneris, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bruce'as Jenneris, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ir Khloe Kardashian

Pats Bruce'as Jenneris per avariją nė kiek nenukentėjo. Atvykus pareigūnams jis iš karto atliko blaivumo testą, buvo konfiskuotas jo telefonas siekiant patikrinti, ar vairuodamas jis juo nesinaudojo.

Originalaus avarijos vaizdo įrašo, kuris laikomas įkalčiu, policija niekam neišduoda, tačiau internete jau pasirodė ne vienas filmukas, kuriame atkurta ši avarija ir galima pažiūrėti, kaip greičiausiai viskas atrodė:

VIDEO: Bruce Jenner - Accident Reconstruction and Animation
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bruce'o Jennerio sukelta avarija
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bruce'o Jennerio sukelta avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius