Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian vilkėjo „X-Menų“ veikėjos kostiumą: jis itin išryškino apvalumus

Šiemet Kim Kardashian savo Helovino įvaizdžiui suteikė visiškai naują formą. Ji vilkėjo aptemptą mėlyną kostiumėlį su dirbtiniu žvynų apdaru, primenančiu išgalvotą komiksų knygos personažą – seksualią formą keičiančią žudikę, kurią ankstesniuose „X-Menų“ filmuose įkūnijo Rebecca Romijn ir Jennifer Lawrence. Problema ta, kad su tobulu kostiumu ji atvyko ne į Helovino vakarėlį, o draugės Tracee Ellis Ross 50-metį.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Instagram nuotr.

Kiekvieną Helovino sezoną Kim Kardashian paprastai išleidžia tūkstančius dolerių įspūdingiems kostiumams, kurie sukelia sensaciją socialiniuose tinkluose ir sulaukia tūkstančių gerbėjų simpatijų. Taigi, šiemet ji nusprendė persirengti viena ikoniškiausių „X-Menų“ veikėjų – mutante Mystique.

Klaida, kuri buvo gerai įvertinta socialiniuose tinkluose

„Tas kartas, kai pasirodžiau gimtadienio vakarienėje su kostiumu, nors tai nebuvo Helovino vakarėlis!“ – sekmadienį savo istorijoje ji parašė prie asmenukės.

Nuotraukoje Kim atrodo kaip personažas Mystique – raudonais plaukais, mėlynu kostiumu ant kūno, išryškinančiu apvalumus.

Ji ir toliau puošėsi kituose vakarėliuose

Kadangi Kim taip sunkiai sekėsi tapti Mystique, ji ir toliau tęsė persirenginėjimą šiuo personažu Helovino vakarėliuose, kuriuose šėlo su su šeima. Tarp nuotraukų, kuriomis dalijosi, buvo galima pamatyti jos namus, papuoštus netikrais voratinkliais, kiemą, virtusį kapinėmis, taip pat žmones, persirengusius mumijomis.

Kim sesuo Kourtney Kardashian ir jos vyras Travisas Barkeris persirengė atitinkamai Chucky ir Tiffany iš filmo „Child's Play“.

Kendall Jenner persikūnijo į seksualią Jessie versiją iš „Žaislų istorijos“, Khloé Kardashian persirengė kate ir net pasveikino savo buvusįjį Tristaną Thompsoną su Helovinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius