-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokia tokių princo Louiso emocijų priežastis? Paaiškino karališkosios šeimos narys

Nors Elizabeth II valdymo platininio jubiliejaus renginių pagrindinė žvaigždė buvo pati karalienė, nepaneigsi, kad daugybę dėmesio susižėrė ir jos proanūkis Louisas. Dabar vienas iš britų karališkosios šeimos narių pagaliau praskleidė paslapties šydą ir atsakė, kodėl mažasis princas taip nenustygo vietoje.
Princas Louisas
Princas Louisas / „Scanpix“ nuotr.

Mažasis princas Louisas savo prosenelės karalienės Elizabeth II valdymo 70-mečiui skirtuose viešuose renginiuose, vykusiuose pirmą birželio savaitgalį, buvo itin gyvybingas ir nelaikė užgniaužęs savyje emocijų – stebėjusius iškilmes pralinksmino savo grimasomis, kurios netrukus tapo ir įkvėpimo šaltiniu memams.

Dabar apie tokį berniuko elgesį savo tinklalaidėje „The Good, The Bad and The Rugby“ pasisakė vienas britų karališkosios šeimos narys, karalienės Elizabeth II vaikaitės Zaros Tyndall vyras ir princo Williamo pusbrolis Mike'as Tindallas. Jis pateikė paaiškinimą, kodėl Louisas buvo tokios geros nuotaikos.

„Louisas tiesiog norėjo pasilinksminti, o mano dvi dukros visada išdykusios“, – kalbėjo M.Tindallas.

Anot Mike'o, minėtam princo Louiso elgesiui įtakos turėjo saldumynai, kuriuos berniukas skanavo renginyje.

„Čia buvo daug saldumynų, todėl vaikai visiškai apsvaigo nuo cukraus“, – sakė M.Tindallas.

Britų karališkosios šeimos narys taip pat kalbėjo, kad vaikams nelengva per tokius oficialius renginius.

„Jiems sunku. Jie visi dar maži, todėl ramiai atsėdėti jiems nuo, pavyzdžiui, dviejų iki penkių – ilgas laiko tarpas. Taigi, kaip visi tėvai žino, darai viską, ką reikia daryti“, – tęsė jis.

Kūno kalbos ekspertas Darrenas Stantonas prieš tai pagyrė Kate Middleton už tai, kaip ji susitvarkė su savo sūnaus, mažojo Louiso energijos pertekliumi.

„Kai Kate bendravo su Louisu, galima buvo pastebėti, kad ji pozicionuoja savo veidą labai arti jo, taip pat bendraudama su juo palenkia galvą, kad sumažintų savo ūgį – toks gestas yra auklėjamojo pobūdžio, jis leidžia jai užmegzti gilų ryšį su sūnumi“, – sakė jis leidiniui „Marie Claire“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius