Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kourtney Kardashian vaikų tėvas turėjo sprukti iš reabilitacijos klinikos: buvo pažeistos jo teisės

Scottas Disickas, trijų Kourtney Kardashian vaikų tėvas, savo noru pradėjo gydymą reabilitacijos klinikoje, People.com patvirtino šaltinis. 36-erių realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ vienas iš reguliarių veidų gydytis išvyko kaip pridera – privačiu lėktuvu, tačiau netrukus buvo priverstas grįžti namo.
Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian su vaikais
Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian su vaikais / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

„Praeitą savaitę Scottas užsiregistravo gydymo įstaigoje, – sakė šaltinis. – Jis suprato prarandantis kontrolę ir norėjo sulaukti pagalbos. Jis siekia būti geriausiu tėčiu, kokiu tik įmanoma. Sofia ir Kourtney padrąsino jį kreiptis pagalbos.“

Pasak „Daily Mail“, pirmųjų, pranešusių apie Scotto Disicko sprendimą gydytis, reabilitacijai jis pasirinko kliniką Kolorado valstijoje.

View this post on Instagram

Saudi nights out @mdlbeast ????

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Kokias problemas profesionalų padedamas veikti nusprendė Scottas Disickas – nežinoma, tačiau jam atstovaujantis advokatas Marty Singeris neigė, kad „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė turi problemų su alkoholio ir kokaino vartojimu.

„Siekdamas pagaliau susitaikyti ir susitvarkyti su skausmu, kurį Scottas tyliai kenčia jau daugybę metų dėl netikėtos motinos, o po trijų mėnesių ir tėvo mirties, praeitą savaitę Scottas priėmė sprendimą užsiregistruoti reabilitacijos klinikoje, kad galėtų įveikti praeities traumas. Jis neužsiregistravo dėl piktnaudžiavimo alkoholiu ar kokainu“, – sakė jis.

Deja, gydymo procesą teko netikėtai nutraukti – buvo nutekinta klinikoje laiką leidusio Scotto Disicko nuotrauka. Jo advokatas patvirtino, kad Scottas Disickas grįžo namo, nes buvo pažeistos jo teisės į privatumą ir „kliento apsaugą“.

„Esame sunerimę dėl tokio jo privatumo pažeidimo ir planuojame imtis teisinių veiksmų“, – tęsė Scotto Disicko advokatas.

15min primena, kad Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian kartu augina tris vaikus – sūnus Masoną (10) ir Reigną (5) bei dukrą Penelopę (7).

Šiuo metu Scottas Disickas puoselėja romantiškus santykius su atlikėjo Lionelio Richie dukra Sofia Richie (21).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius