Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kūčių vakarą Kate Middleton atskleidė savo talentą: grojo fortepijonu

Kembridžo hercogienė Kate Middleton nenustoja stebinti. Kalėdų išvakarėse ji pademonstravo dar vieną savo talentą – pirmą kartą viešai sugrojo fortepijonu Didžiojoje Britanijoje vykusio Kalėdų giesmių koncerto metu.
Kate Middleton ir princas Williamas
Kate Middleton ir princas Williamas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Įrašas, kuriame matyti, kaip hercogienė Vestminsterio abatijoje ateina prie fortepijono, vėliau atsisėsdama prie jo pradeda groti paskelbtas šį rytą, instagrame.

Nors vaizdo įrašas buvo įkeltas į programėlę be jokio garso, antraštėje buvo užsiminta, kad šį vakarą koncerto transliacijos metu britai galės išvysti šį pasirodymą.

Daugelis karališkosios šeimos gerbėjų liko sužavėti trumpu vaizdo klipu. Žmonės rašė: „Ar yra dar kas nors, ko Kate negalėtų padaryti? Dievinu ją.“

Tuo tarpu kitas pakomentavo: „Negaliu dar labiau mylėti mūsų kunigaikštienės! Kate turi neįtikėtinų talentų, aš ja labai didžiuojuosi. Nekantrauju pamatyti laidą, kurioje ji atliks pasirodymą.“

Įrašu apie būsimą savo pasirodymą pasidalijo ir pati Kate socialinio tinklo paskyroje.

„Labai džiaugiuosi galėdama pasirodyti per pačias šventes čia, Vestminsterio abatijoje – vietoje, kuri man ir Williamui tikrai ypatinga“, – rašė Kate.

Hercogienė fortepijonu grojo dar vaikystėje, tačiau niekada nekoncertavo viešai. Prieš karališkąsias vestuves 2011 m. jos fortepijono mokytojas yra pasakojęs, kad ji skambina nuostabiai.

„Kate atėjo į pamokas, kai jai buvo maždaug 10 ar 11 metų, ir mokėsi 3 metus. Ji buvo be galo mielas, malonus žmogus. Iš tikrųjų, fortepijonu mokiau groti visą jos šeimą, mamą Carole, sesę Pippą ir brolį Jamesą“, – sakė hercogienės mokytojas Danielas Nichollsas.

Vėliau, išmokusi groti fortepijonu, Kate susidomėjo fleita. Su ja iki 18 metų grojo mokyklos orkestre „Tootie-Flooties“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius