-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Hemsworthas nebe vienišas: su nauja mylimąja pirmąkart pasirodė viešumoje

Prieš metus su dainininke Miley Cyrus išsiskyrusio aktoriaus Liamo Hemswortho širdį užkariavo nauja mergina. Po ilgų spekuliacijų Liamas pagaliau patvirtino poros santykius ir su žavia šviesiaplauke pasirodė labdaros renginyje, rašoma dailymail.co.uk.
Liamas Hemsworthas
Liamas Hemsworthas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Pirmą kartą pora buvo pastebėta dar 2019 m. gruodį, kai modelis Gabriella Brooks susitiko su Liamo Hemswortho tėvais. Nuo tada jie vis dažniau kartu atvyksta į įvairius susibūrimus. Šįkart toks nutiko ir Australijoje, kurioje vyko labdaringas renginys, skirtas surinkti lėšas vaikų psichinei sveikatai.

Ir nors aktorius socialiniuose tinkluose nėra aktyvus, tačiau šįkart pasidalijo keliomis nuotraukomis. Ir, aišku, jose matyti nauja Liamo mergina.

„Fantastiška naktis, reikalaujanti labai reikalingų lėšų ir supratimo apie vieną iš svarbiausių ir sudėtingiausių problemų – vaikų psichinę sveikatą“, – jis rašė socialinio tinklo paskyroje, prie įrašo pridėdamas ryškias vakaro akimirkas.

Be to, gerbėjai porą galėjo ne vieną kartą išvysti vaikštant Malibu gatvėse, o vėliau Australijoje užsiimant sportu.

15min primena, kad praeitų metų sausį praėjus penkiems mėnesiams po šokiruojančio pranešimo apie daugiau nei dešimtmetį trukusių M.Cyrus ir L.Hemswortho santykių pabaigą, teisėjas padėjo paskutinius parašus ir oficialiai nutraukė Holivudo poros santuoką.

Pasak užsienio žiniasklaidos, vos aštuonis mėnesius vyru ir žmona buvę M.Cyrus ir L.Hemsworthas, padedami jųdviejų advokatų priėmė bendrą susitarimą. Skyrybų procesas buvo greitas ir lengvas, mat prieš tuoktuves 2018-ųjų gruodį juodu pasirašė priešvedybinę sutartį, kurioje buvo nurodyta, kaip skyrybų atveju pora dalysis turtą.

„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

TMZ teigė, kad dokumentuose rašoma, jog M.Cyrus lieka visi poros gyvūnai. Kadangi buvę sutuoktiniai vaikų neturėjo, dėl kitų skyrybų detalių juodu susitarė be jokių ginčų.

L.Hemsworthas skyryboms M.Cyrus padavė dėl „nesuderinamų skirtumų“.

„Hollywood Life“ šaltinis sakė, kad „juodu išsiskyrė, nes Liamas suprato, jog jųdviejų santuoka ir santykiai nėra tradiciniai, kokių jis norėjo, ir su tuo susitaikyti jam buvo sunku. Juodu savo gyvenimus norėjo gyventi skirtingai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius