Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lady Gaga vėl stebina: 23 cm aukštakulniams raudonas kilimas nebūtinas

Lady Gagai (36), ikoniškų įvaizdžių karalienei, jokie aukštakulniai nėra baisūs. Omenyje turima ne tokius batelius, kokiais puošiamasi per šventes, einant į darbą, o tokius, kuriais apsiavus visi tik stebėsis, kaip įmanoma jais žengti bent žingsnį.
Lady Gaga
Lady Gaga / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Stilius Lady Gaga

Lady Gaga šiuo metu vieši Niujorke, kur ruošiasi pasirodymui su muzikos legenda Tony Bennettu. Metropolyje ją nuolat seka ir būrys paparacų, žinančių, kad dainininkė bet kada gali nustebinti ekstravagantiška apranga ar avalyne. Ir nusivilti jiems neteko.

Išėjusi iš „Milk Studios“, Lady Gaga link jos laukusio automobilio nužingsniavo be jokių kliūčių. Klausiate, kas čia tokio ypatingo? Tik pažvelkite, kokius batus ji avėjo!

Pasak Pagesix.com, vos 155 cm ūgio Lady Gaga įsispyrė į beveik 23 cm aukščio kulno „Pleaser Infinity 1020“ batus. Nepaisant tikrai ne visiems įvaldomo aukščio, jų kaina – vos 113 dolerių (maždaug 96 eurai).

Juos atlikėja priderino prie trumpos juodos „Lanvin“ suknelės, papuoštos baltų plunksnų rankovėmis, tamsių akinių nuo saulės ir juodos nedidelės rankinės, kainuojančios 2690 dolerių (maždaug 2277 eurus). Paprastas, bet tikrai ne prastas (ir nepigus) įvaizdis.

Lady Gaga batus aukštesniais už aukštus kulnais mėgsta. Panašiais į pastaruosius ji pasipuošė ant 2020 m. MTV apdovanojimų raudonojo kilimo.

„Twitter“ nuotr./Lady Gaga
„Twitter“ nuotr./Lady Gaga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius