-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lana Del Rey tinklinė veido kaukė įsiutino žvaigždės gerbėjus: tai – visiškai nederama

Amerikiečių dainininkė Lana Del Rey (35) gerbėjus papiktino nesaugiu elgesiu – moteris viešumoje dėvėjo tinklinę veido kaukę, praneša „DailyMail“. Dėvėdama kaukės imitaciją, Lana gerbėjams pristatė savo naują poezijos knygą.
Lana Del Rey
Lana Del Rey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Moters neįprastą kaukę gerbėjai iš pradžių išvydo viename Los Andželo renginyje. Į svarbų renginį Lana Del Rey skubėjo dėvėdama tik tinklinę kaukę. Būtent ši aprangos detalė ne vieną gerbėją ne juokais supykdė – juk taip savęs ir kitų Lana neapsaugos.

Tą pačią situaciją buvo galima išvysti ir dainininkės socialinio tinklo paskyroje. Čia ji pasidalijo nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kuriuose matyti kaip su ta pačia tinkline kauke skaito savo poezijos knygą „Violet Bent Backwards Over The Grass“.

Gerbėjai niekaip negalėjo patikėti, kad kaukę Lana rinkosi pagal grožį, o ne pagal saugumo reikalavimus. Dėvima kaukė visiškai to neatitiko, nes joje buvo daug mažų blizgančių skylučių.

Negana to, šią kaukę ji dėvėjo uždaroje renginio patalpoje, kurioje, pagal visus reikalavimus, būtina dėvėti atitinkamą apsaugos priemonę. Visgi to ji nepaisė – dainininkė nesidrovėdama fotografavosi su gerbėjais, o nuotraukas kėlė ir į socialinį tinklą.

Šiuos reikalavimus viešai paskelbė ir Los Andželo apygarda, gyventojų prašydama uždarose erdvėse dėvėti veidą dengiančią kaukę. Svarbu paminėti, kad per pasaulinę pandemiją vien šiame mieste buvo nustatyta apie 273 tūkst. atvejų, iš kurių net 6626 žmonės mirė.

Todėl nenuostabu, kodėl toks Lanos elgesys supykdė ne vieną iki šiol buvusį ištikimiausią gerbėją. Tokį jos poelgį dalis vadino „neatsakingu“, nes kelia „pavojų sau ir kitiems“.

View this post on Instagram

Impromptu signing

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Į situaciją sureagavo ir Lanos sesuo Caroline Grant, kurią greitai pasiekė socialinio tinklo vartotojų kritika. Dainininkės sesuo tvirtino, kad moteris laikėsi saugaus atstumo ir anksčiau jau buvo sulaukusi neigiamo koronaviruso testo atsakymo. Vis dėlto tai nesustabdė piktų komentatorių įniršio.

„Aš negaliu patikėti, kad Lana nešioja šią kaukę, norėdama bendrauti su žmonėmis... Tai yra taip neatsakinga“, – nusivylimo moters elgesiu neslėpė vienas iš komentatorių.

Kitas gerbėjas taip pat negalėjo patikėti dainininkės poelgiu: „Kodėl ji renginyje su būriu žmonių ir dėvi tinklinę kaukę? Aš myliu Laną, bet tai yra nepaprastai neatsakinga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius