Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardo DiCaprio žaidžia dviem frontais: po pasimatymo su viena, išsiruošė vakarieniauti su kita

Užkietėjusio mergišiaus reputaciją turintis Leonardo DiCaprio (42 m.) ir toliau nerimsta: dabar Holivudo žvaigždė net žaidžia dviem frontais – į pasimatymus vaikšto su dviem merginomis.
Lorena Rae, Leonardo DiCaprio ir Toni Garrn
Lorena Rae, Leonardo DiCaprio ir Toni Garrn / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Rugsėjo pradžioje Leonardo DiCaprio nustebino į naktinį klubą Niujorke atėjęs su naujausia savo aistra, 23-ejų manekene Lorena Rae, tačiau jame sutikęs savo seną meilę Toni Garrn (25 m.), naują draugę paliko ant ledo ir iš klubo išėjo su Toni!

Tada manyta, kad istorija su Lorena Rae, kuri iš klubo išėjo akivaizdžiai nusiminusi, jau baigta. Juo labiau, kad po to karto Toni Garrn vis dažniau leisdavo laiką Leonardo DiCaprio draugijoje – spėliota, kad jiedu atnaujino savo santykius.

Tačiau lovelasas Leonardo DiCaprio ir vėl sujaukė visas kortas: jis praėjusio trečiadienio popietę vaikštinėjo po Manhataną susikibęs rankomis su ta pačia Lorena Rae, o su ja išsiskyręs apie 20 val. susiorganizavo dar vieną pasimatymą – restorane „North End Grill“ pavakarieniavo su Toni Garrn. Kaip praneša portalas TMZ, po vakarienės, apie 22 val., jiedu dviračiais parvažiavo į jos butą.

Taigi kol kas Leonardo DiCaprio santykių statusas lieka vis dar neaiškus, tačiau akivaizdu, kad įsipareigoti vienai jis neskuba.

15min primena, kad Leonardo DiCaprio su Lorena Rae, manekene iš Vokietijos, buvo siejamas nuo gegužės – pirmą kartą jie kartu buvo pastebėti besilinksminantys Monake. Tiesa, aktoriaus atstovas vėliau neigė, kad jie yra pora. O su taip pat vokiete Toni Garrn aktorius draugavo pusantrų metų – jiedu skirtingais keliais pasuko dar 2014-ųjų rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius