Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna po ją nesirūpinimu kaltinusio brolio Anthony mirties nutraukė tylą: paviešino žinutę

Savaitgalį mirė popmuzikos žvaigždės Madonnos (64), vyresnysis brolis, 66-erių Anthony Ciccone, anksčiau ne vienerius metus gyvenęs po tiltu ir kaltinęs seserį, kad ši juo nesirūpina. Praėjus kiek laiko po žinios apie netektį, prabilo ir pati dainininkė.
Madonna, Anthony Ciccone
Madonna, Anthony Ciccone / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Madonna savo mirusiam broliui Anthony Ciccone duoklę atidavė pirmadienį instagramo istorijose. Čia pasidalijo juodai balta nuotrauka, kurioje su broliu yra įamžinti apsupti būrio draugų.

Žvaigždė paviešino ir trumpą žinutę, tiesa, joje neužsiminė nei apie sudėtingą brolio charakterį, nei apie alkoholizmą, nuo kurio velionis kentėjo, nei apie jai mestus kaltinimus nesirūpinimu.

Priešingai – žinutė teigiama ir pagerbianti Anthony atminimą. Joje Madonna padėkojo broliui už tai, kad šis supažindino ją su daugybe žmonių, pakeitusių jos gyvenimą.

„Ačiū, kad jaunystėje padarei man didelę įtaką ir supažindinai su Charlie Parkeriu, Milesu Davidu, budizmu, taoizmu, Charlesu Bukowskiu, Richardu Brautiganu, Jacku Kerouacu, plačiu, nestandartiniu mąstymu.

Tu pasėjai daug svarbių sėklų“, – rašė Madonna, ir įrašo pabaigoje dar pridėjo širdelę.

„Instagram“ nuotr./Madonnos žinutė mirusiam broliui Anthony
„Instagram“ nuotr./Madonnos žinutė mirusiam broliui Anthony

Primename, kad žinią apie Anthony Ciccone mirtį paskutinį 2023-iųjų vasario savaitgalį savo instagramo paskyroje paskelbė muzikantas Joe Henry, kuris yra vedęs Madonnos seserį Melanie Ciccone.

„Mano svainis Anthony Gerardas Ciccone praėjusį vakarą paliko šią žemę. Pažinojau jį nuo tada, kai man buvo 15 metų, – pasidalijęs nespalvota velionio nuotrauka, rašė 62-ejų J.Henry. – Kaip pažymi mano brolis Dave'as Henry (kuris padarė šią nuotrauką), Anthony buvo sudėtingo charakterio, ir Dievas tai žino. Tačiau aš jį mylėjau ir supratau.“

„Tad sudiev, brolau Anthony. Noriu manyti, kad Dievas, kuriuo tikėjo tavo palaimintoji motina (ir mano), yra ten, ir laukia, kol tave priims. Bent jau šiandien niekas manęs nuo šios vizijos neatgrasys“, – pridūrė J.Henry, o ant šio jo įrašo „patinka“ paspaudė ir pati Madonna.

Madonna, kuri yra viena iš aštuonių vaikų, užaugo Mičigane. Manoma, kad būtent ten pastaruoju metu ir gyveno, o dabar mirė jos brolis, rašo pagesix.com.

Jų motina Madonna Ciccone po kovos su krūties vėžiu iškeliavo anapilin dar 1963 metais, būdama vos 33-ejų.

Pats Anthony ilgą laiką sirgo alkoholizmu. Pranešama, kad bent kelerius metus jis buvo benamis ir buvo įsikūręs po Mičigane esančiu tiltu.

„Daugumos šeimos narių santykiai su juo buvo sudėtingi dėl jo ligos (alkoholizmo – red. past.)“, – po žinios apie vyro mirtį „Page Six“ sakė šaltinis.

2017 m. gruodį „Daily Mail“ pranešė, kad Anthony baigė programą reabilitacijos įstaigoje ir vėl ėmė bendrauti su šeima.

Dar anksčiau A.Ciccone pasisakė prieš Madonną ir kitus savo šeimos narius, kaltindamas, kad jie juo nesirūpina.

„Jų akyse aš esu nulis – ne žmogus. Aš esu gėda. Jei mirtinai sušalčiau, mano šeima tikriausiai šešis mėnesius apie tai nesužinotų ir nesirūpintų, – sakė jis 2011 m. leidiniui „Daily Mail“. – Mano tėvas būtų labai laimingas, jei mirčiau nuo hipotermijos, tada jam nebereikėtų dėl to jaudintis. Jis yra senosios mokyklos atstovas, užaugo Didžiosios depresijos laikais.“

Anthony tuomet pridūrė, kad jis ir Madonna „niekada nemylėjo vienas kito“.

„Aš jos niekada nemylėjau, o ji niekada nemylėjo manęs. Mes niekada nemylėjome vienas kito“, – teigė jis.

Vida Press nuotr./Anthony Ciccone
Vida Press nuotr./Anthony Ciccone

Vis dėlto, anot „Page Six“ šaltinio, pastaruoju metu Madonna bendravo su broliu.

„Madonna padėjo broliui, kai tik jis tą pagalbą priimdavo. Paskutiniais gyvenimo mėnesiais jis palaikė ryšį su šeima ir Madonna, tačiau praėjusią savaitę atsisakė reabilitacijos įstaigos siūlomos paramos ir buvo aišku, kad yra pasirengęs judėti toliau“, – tvirtino šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius