-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamos dienos proga – Catherine Middleton duoklė vaikams: pasidalijo jaukiais kadrais

Sekmadienį Jungtinėje Karalystėje minima Motina diena. Ta proga Velso princesė Catherine Middleton pasidalijo nematytais kadrais su trimis savo ūgtelėjusiais vaikais.
 Catherine Middleton su vaikais
Catherine Middleton su vaikais / Matt Porteous / Instagram nuotr.

Kovo 19-ąją Jungtinėje Karalystėje minima Motinos diena, vadinama Motinos sekmadieniu. Ją subtiliai paminėjo ir Velso princesė Catherine Middleton, pasidalindama nuotraukomis, kuriose mielai pozuoja su savo trimis vaikais.

Sekmadienį C.Middleton nuotraukas paviešino savo instagramo paskyroje.

„Su Motinos diena! Nežinau, ką darytume be visų mūsų neįtikėtinų mamų!“, – pasidalijusi nematytas kadrais rašė Velso princesė.

Matt Porteous / Instagram nuotr./Catherine Middleton su vaikais
Matt Porteous / Instagram nuotr./Catherine Middleton su vaikais

Vienoje iš nuotraukų Catherine Middleton su princu George'u, princese Charlotte ir princu Louisu fotografui Mattui Porteousui pozuoja įsitaisę medyje.

Antroje nuotraukoje matyti, kaip trijų vaikų mama ant rankų laiko savo jauniausią atžalą Louisą ir meiliai jam šypsosi.

Šių metų Motinos sekmadienio iškilmės vyksta tuo metu, kai rengiami paskutiniai karaliaus Karolio III karūnavimo, kuris įvyks gegužės 6-ąją, planai.

Dienraštis „The Times“ šią savaitę pranešė, kad princas George'as, princesė Charlotte ir princas Louisas „turėtų prisijungti prie savo tėvų“ ir „viešai pasirodyti“ karietoje, kuri išvažiuos iš Vestminsterio abatijos karūnavimo ceremonijos pabaigoje.

Portalo „People“ žiniomis, Velso princas ir princesė vis dar svarsto, kokį vaidmenį karaliaus karūnavimo metu atliks jų vaikai.

Princas George'as ir princesė Charlotte, kuriai vos kelios dienos prieš karūnavimą sukaks 8 metai, jau yra dalyvavę procesijoje. Rugsėjo mėnesį jie dalyvavo savo prosenelės karalienės Elžbietos II laidotuvėse, tačiau laidotuvių dieną princas Louisas viešumoje matomas nebuvo.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius