Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle efektas jau prasidėjo: iš parduotuvių dingsta viskas, kuo pasipuošia princo Harry meilė

Visiems jau seniai žinomas Kembridžo hercogienės Catherine ar jos vaikų – princo George' bei princesės Charlotte – efektas, kuomet po kiekvieno jų pasirodymo viešumoje ar naujų fotosesijų paskelbimo iš parduotuvių per kelias minutes dingsta viskas, kuo jie būna pasipuošę. Toks fenomenalus efektas jau prasidėjo ir su naująja princo Harry (32 m.) meile – amerikiečių aktore Meghan Markle (35 m.).
Stilingoji princo Harry mylimoji Meghan Markle
Stilingoji princo Harry mylimoji Meghan Markle / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle debiutas aukštuomenėje: polo rungtynėse sirgo už princą Harry

Princo Harry ir populiariame seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“) vaidinančios Meghan Markle romantiškus santykius britų karališkieji rūmai patvirtino pernai lapkritį.

Ir laukti ilgai nereikėjo, kol karališkosios šeimos gerbėjai pradėjo šluoti iš parduotuvių lentynų bet ką, kuo pasipuošia stilingoji Meghan Markle.

Pirmiausiai gerbėjai nusitaikė į Londono juvelyrinių dirbinių prekės ženklą „Missoma“: po to, kai Meghan Markle buvo nufotografuota perkanti gėles netoli Kensingtono rūmų ir buvo su šios kompanijos žiedais, kainuojančiais 49 svarus sterlingų, jų pardavimai smarkiai išaugo, kaip ir apsilankymai „Missoma“ internetinėje parduotuvėje.

Taip pat dėmesio susilaukė ir 125 svarus kainuojanti paauksuota grandinėlė su pakabučiu, ant kurio išgraviruotas jos vardas bei inkrustuotas mažytis briliantas. Su šiuo papuošalu aktorė nusifotografavo vienoje iš asmenukių, publikuotų asmeninėje „Instagram“ paskyroje.

Big kiss to all of you on this fine Sunday ???? (necklace by @missomalondon)

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Kitose „Instagram“ publikuotose Meghan Markle nuotraukose galima atpažinti kitus „Missoma“ papuošalus: auskarus nuo 19 svarų, vėrinius nuo 59 svarų bei žiedus nuo 29 svarų. Meghan Markle šis prekės ženklas patinka, mat jo papuošalais „galima lengvai pasilepinti be jokio kaltės jausmo“, kad per daug išleidai.

Didžiulio dėmesio taip pat sulaukė 197 svarus kainuojanti asimetriška Mayos Brenner auksinė grandinėlė su H ir M raidėmis – vos Meghan Markle buvo pastebėta su ja, šios juvelyrės internetinis puslapis tiesiog užlūžo nuo neregėto srauto.

Šiuolaikiškas Meghan Markle stilius labai skiriasi nuo konservatyvaus ir formalaus Kembridžo hercogienės Catherine stiliaus, be to, stilingoji aktorė mielai nešioja ir paprastiems mirtingiesiems įperkamus drabužius ar aksesuarus iš greitosios mados tinklų. Palyginimui, Kembridžo hercogienė Catherine savo papuošalų dėžutę neseniai papildė mėgstamo prekės ženklo „Asprey“ auskarais už 2 950 svarų ir grandinėle su pakabučiu už 3 150 svarų...

TAIP PAT SKAITYKITE: Hercogienės Catherine išlaidos drabužiams auga kaip ant mielių: šiemet jau atseikėjo 67 tūkst. eurų

„Instagram“ nuotr./Meghan Markle batų kolekcija
„Instagram“ nuotr./Meghan Markle batų kolekcija

Beje, smarkiai išaugęs Meghan Markle gerbėjų ratas nusitaikė ne tik į jos mėgstamus papuošalus – štai paprasta juoda „Kootenay Classics“ kepuraitė, kainuojanti 13 svarų, kurią aktorė dažnai nešioja laisvalaikiu, jau išparduota.

Meghan Markle efektą jau pastebėjo ir batų prekės ženklai „Kamik“ ir „Sarah Flint“, kurie žurnalui „Vanity Fair“ sakė, kad smarkiai išaugo jų batelių, kuriais įvairiomis progomis avėjo Meghan Markle, pardavimai.

Vida Press nuotr./Meghan Markle, avinti „Kamik“ batais, ir jos mama
Vida Press nuotr./Meghan Markle, avinti „Kamik“ batais, ir jos mama

Maža to, internete atsirado net tinklaraštis „Meghan's Mirror“ (liet. „Meghan veidrodis“), kurio autorės Amanda Dishaw iš Vankuverio ir Christine O'Brien iš Vašingtono bando susekti viską, ką princo Harry mergina rengiasi, ir savo skaitytojams praneša, kur nusipirkti jei ne tiksliai tuos pačius, bet bent jau labai panašius drabužius ar aksesuarus į tuos, kuriais puošiasi stilingoji aktorė – pradedant nuo drabužių, vilkėtų filmuojantis seriale „Kostiumuotieji“, iki gertuvės, kurią aktorė nešasi į jogos užsiėmimus.

„Instagram“ nuotr./Meghan Markle, avinti „Sarah Flint“ bateliais
„Instagram“ nuotr./Meghan Markle, avinti „Sarah Flint“ bateliais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius