Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle santykiams su tėvu prastėjant, hercogienės mama kraustosi pas ją į Angliją

Dramai su Meghan Markle tėvu niekaip nesibaigiant, hercogienė gali atsiremti ne vien tik į savo vyro, bet ir mamos petį. O jau labai greitai ir taip stiprų motinos ir dukters ryšį dar labiau sutvirtins malonios gyvenimo permainos – Meghan mama Doria Ragland iš JAV kraustosi gyventi į Londoną, kad būtų arčiau savo dukros.
Meghan Markle su mama Doria Ragland
Meghan Markle su mama Doria Ragland / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip praneša portalas „Daily Mail“, Sasekso hercogienės motina jau ruošiasi persikraustymui į Senąjį žemyną, kurio laukia su didžiuliu nekantrumu.

Planuojama, kad Doria Ragland į Londoną visam laikui turėtų persikelti dar prieš savo 62-ąjį gimtadienį, kuris bus kitą mėnesį.

„Express“ žiniomis, Doria buvo nepaprastai sužavėta karališkąja šeima, o ypač karaliene, kuomet su visais susipažino per savo dukters vestuves su princu Harry.

Ruoštis persikėlimui į Angliją Meghan Markle mama pradėjo jau prieš kurį laiką – gegužę, prieš pat dukters vestuves, ji išėjo iš darbo vienoje Los Andželo klinikų, kur buvo socialinė darbuotoja.

Priešingai nei jos buvęs vyras ar jo giminaičiai, Doria Ragland nė karto nėra davusi jokio interviu apie savo dukrą, tapusią karališkosios šeimos nare.

Nuo pat lapkričio mėnesio, kuomet buvo paskelbta apie Meghan Markle ir princo Harry sužadėtuves, Doria Ragland pastebima su asmens sargybiniu.

„Ji ruošiasi persikraustyti į Londoną. Manau, kad ji išvyks kaip įmanoma greičiau. Žinau, kad ji nekantrauja gyventi arčiau savo dukters, – pasakojo prisistatyti nepanorusi Dorios Ragland pažįstama. – Ji įsimylėjo Angliją ir iš ten grįžusi man sakė, kad tai vieta, kurioje ir ji galėtų laimingai gyventi.“

„Scanpix“ nuotr./Doria Ragland, princas Charlesas ir Kornvalio hercogienė Camilla per karališkąsias vestuves
„Scanpix“ nuotr./Doria Ragland, princas Charlesas ir Kornvalio hercogienė Camilla per karališkąsias vestuves
 Alexi Lubomirski nuotr./Oficiali princo Harry ir Meghan Markle vestuvių nuotrauka
Alexi Lubomirski nuotr./Oficiali princo Harry ir Meghan Markle vestuvių nuotrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius