Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle stiliaus slaptasis ginklas – princas Harry: „Jis entuziastingai dalina patarimus“

Amerikiečių aktorė Meghan Markle (37 m.) visada pasižymėjo puikiu stiliaus jausmu, tačiau tapusi britų karališkosios šeimos nare privalėjo pakoreguoti savo drabužinės turinį. Nepaisant to, kad dabar ją varžo protokolas, ji stengiasi neprarasti savęs ir išlaikyti dalelę asmeninio stiliaus – kam labai pritaria princas Harry.
Sasekso hercogienės Meghan stilius
Sasekso hercogienės Meghan stilius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ir jis, beje, yra geriausias Meghan patarėjas stengiantis išbalansuoti tarp to, kas derama hercogienei, ir to, kas asmeniškai patinka pačiai Meghan.

Kaip sužinojo „Daily Mail“, princas „tapo slaptuoju Meghan“ stilistu, ir jeigu kartais atsiranda sakančiųjų, kad ji vienaip ar kitaip pažeidė protokolą, tai įvyksta su Harry palaiminimu!

Princas nėra oficialus savo žmonos stilistas, naršantis internetines parduotuves ir skambinėjantis dizaineriams su prašymais atsiųsti vieną ar kitą drabužį – tą daro asmeninė Meghan stilistė. Tačiau Harry asmeniškai padeda savo žmonai „išsirinkti derinius jos naujam gyvenimui tapus karališkosios šeimos dalimi“.

Vida Press nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
Vida Press nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

Pranešama, kad aukščiausio lygio dizaineriai bei garsių mados namų atstovai reguliariai lankosi Kensingtono rūmuose, kur renkami drabužiai viešiems Meghan pasirodymams, ir tuose primatavimuose Harry visuomet stengiasi dalyvauti.

Anot vieno šaltinio iš mados industrijos, „Harry entuziastingai dalina patarimus pildant jos naują, hercogienei deramą spintą“, o „Meghan visada klausia Harry nuomonės“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

„Jai tikrai svarbi jo nuomonė, ir jis visada išsako, kas jo akimis atrodo geriausiai, o ne padeda jai aklai sekti protokolo. Juokaujama, kad Harry yra slaptas Meghan stilistas“, – sakė šaltinis.

„Daily Mail“ taip pat praneša, kad dizainerė Stella McCartney (ji kūrė antrąją Meghan vestuvinę suknelę, skirtą pokyliui) šiuo metu kuria kelis naujus derinius hercogienei, ir princas yra labai įsitraukęs į šį procesą: „Harry visada ateina į dizaino susitikimus ir primatavimus, kad išsakytų savo nuomonę“.

„Scanpix“/AP nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle su „Stella McCartney“ suknele
„Scanpix“/AP nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle su „Stella McCartney“ suknele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius