Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Meghan Markle tėvai viešai pasveikino su princu Harry susižadėjusią dukrą

Pirmadienį britų karališkoji šeima oficialiai pranešė apie princo Harry sužadėtuves su amerikiečių aktore Meghan Markle – netrukus po to buvo išplatintas ir būsimų princo uošvių sveikinimas ką tik susižadėjusiai porai.
Meghan Markle su mama Doria Ragland
Meghan Markle su mama Doria Ragland / Vida Press nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bus vestuvės: princas Harry pasipiršo aktorei Meghan Markle

Meghan Markle tėvai Thomas Markle'as ir Doria Ragland, kurie yra išsiskyrę, išplatino bendrą sveikinimą savo dukrai ir būsimam žentui.

„Mes esame nepaprastai laimingi dėl Meghan ir Harry. Mūsų dukra visada buvo geras ir mylintis žmogus. Matyti jos sąjungą su Harry, kuris pasižymi tokiomis pat savybėmis, mums, kaip tėvams, yra didžiulis džiaugsmas. Linkime jiems visą gyvenimą trunkančios laimės ir labai džiaugiamės dėl jų bendros ateities“, – sakoma Meghan Markle tėvų pranešime.

Tuo tarpu princo Harry tėvas princas Charlesas ir jo žmona santūriai pranešė, kad „labai džiaugiasi“ dėl Harry ir Meghan, o karalienė Elizabeth II ir jos vyras yra „patenkinti“ dėl būsimų anūko vestuvių ir „linki jiems didžiausios laimės“.

Princo Harry brolis Williamas ir jo žmona Kembridžo hercogienė Catherine taip pat išplatino viešą sveikinimą: „Mes labai džiaugiamės dėl Harry ir Meghan. Buvo nuostabu pažinti Meghan ir pamatyti, kokie jiedu su Harry yra laimingi būdami kartu“.

Sužadėtinius suskubo sveikinti ir politikai – štai Jungtinės Karalystės premjerė Theresa May sakė, kad „metas didelei šventei“, o užsienio reikalų ministras Borisas Johnsonas šias sužadėtuves pavadino „nuostabiomis naujienomis“.

15min primena, kad princas Harry su amerikiečių aktore, serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigžde Meghan Markle draugauti pradėjo 2016 metų vasarą. Pirmadienį Klarenso rūmai oficialiai pranešė apie poros sužadėtuves – jų vestuvės įvyks 2018 metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius