Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Miley Cyrus po skyrybų su Liamu neliūdi: vakarėlyje pasirodė su nauja drauge

Amerikiečių dainininkė Miley Cyrus (26) greitai atsitiesė po skyrybų su Liamu Hemsworthu (29) ir netrukus pasinėrė į naujus santykius. Mergina pastarosiomis savaitėmis susitikinėja su tinklaraštininke Kaitlynn Carter (30), su kuria į MTV apdovanojimų vakarėlį žengė susikibus rankomis.
Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter
Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Pirmadienio vakarą Niujorke vyko MTV apdovanojimai, į kuriuos taip pat atvyko ką tik išsiskyrusi dainos „Wrecking Ball“ atlikėja. Tiesa, mergina buvo ne viena ir jai kompaniją palaikė tinklaraštininkė K.Carter.

Merginas apdovanojimuose matę liudininkai portalui „Page Six“ pasakojo, kad M.Cyrus, prieš lipdama į sceną, davė K.Carter „saldų bučinį“. Atlikėja ant scenos atliko baladę „Slide Away“. Poros gerbėjai įsitikinę, kad tai daina apie jos ir Liamo išsiskyrimą.

Vida Press nuotr./Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter
Vida Press nuotr./Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter

Po apdovanojimų merginos patraukė į įrašų kompanijos „Republic Records“ rengiamą vakarėlį. Pora išlipo iš automobilio ir nustebino susirinkusius svečius, kai viena ir kita, besišypsodamos ir susikibusios rankomis, nuėjo link vakarėlio.

Apie Miley ir Kaitlynn romantiškus santykius kalbos sklinda nuo rugpjūčio pradžios. Pora tuo metu buvo nufotografuota besibučiuojanti jachtoje Italijoje.

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Kaitlynn Carter

Panašu, kad merginoms nė nerūpi, kad jas nuolat stebi fotografai. Neseniai fotografai vos neužfiksavo pikantiško poros vaizdelio, kai jos glamonėjosi įmonės „Soho House“ priklausančiame viešbutyje.

Tiesa, tame pačiame MTV vakarėlyje pasirodė buvęs Kaitlynn sutuoktinis Brody Jenneris, kurį lydėjo modelis Josie Canseco. Mergina su ilgamečiu draugu išsiskyrė prieš pat kelionę į Italiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius