Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Milijonieriaus G.Vacchi šeimos šventė – žodžiai mirusiai močiutei ir visus pavergusi akimirka su dukra

Garsaus italų milijonierius Gianlucos Vacchi ir jo mylimosios, aktorės Sharon Fronseca namuose – išskirtinė šventė. Viena jos akimirka pavergė internautų širdis.
G.Vacchi su šeima
G.Vacchi su šeima / Socialinių tinklų nuotr.

Internete italų firmos „IMA“ akcininkas G.Vacchi išgarsėjo dar 2016 metais, pasidalinęs vaizdo įrašu, kuriame šoka su savo tuometine žmona, modeliu Giorgia Gabriele. Internautus sužavėjo vyro energija, lankstumas ir, žinoma, daili figūra. Tada paskelbtas vaizdo įrašas sulaukė beveik 15 milijonų peržiūrų. Ši sėkmė Vacchi įkvėpė ir toliau šokti ir kurti linksmus vaizdo įrašus internete.

Vacchi, šiuo metu eidamas 56-metus, „Instagram“ paskyroje turi net 22 mln. sekėjų. Tuo tarpu jo perpus jaunesnė širdies draugė – 6 mln.

Prieš keletą dienų, pora pakrikštijo savo trejų sulaukusią dukrelę Blu Jerusalema, o šios jautrios akimirkos nuotraukomis pasidalino su milijonine auditoriją savo socialiniuose tinkluose.

„Mūsų gražiosios Blu J krikštynos. Tai buvo ypatinga ir jautri ceremonija, kurią savo širdyse laikysime amžinai. Akimirka, skirta močiutei Mariellai, kuri mus stebėjo iš dangaus. Žinome, kad tai buvo viena geidžiaumiausių jos svajonių“, – rašė G.Vacchi.

Garsią porą socialiniuose tinkluose stebintys žmonės žavėjosi šia gražia akimirka ir komentaruose negailėdami gerų žodžių, linkėjo šeimai sėkmės. Vaizdo įrašas jau spėjo surinkti daugiau nei 7 mln. peržiūrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius