Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė 34-erių dainininkas A.Carteris: įvykį tiria žmogžudysčių skyriaus detektyvai

Muzikos pasaulį apskriejo netikėta ir liūdna žinia: būdamas 34-erių mirė dainininkas Aaronas Carteris. Reperis ir grupės „Backstreet Boys" nario Nicko Carterio brolis šeštadienį buvo rastas negyvas savo namuose Kalifornijoje.
Aaronas Carteris
Aaronas Carteris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Teisėsaugos šaltiniai leidiniui TMZ teigė, kad šeštadienį 11 val. ryto jie gavo 911 skambutį, jog vonioje nuskendo vyriškis. Los Andželo apygardos šerifo departamentas vėliau patikslino, kad Aarono Carterio namų prižiūrėtoja rado jo kūną vonioje ir paskambino valdžios institucijoms.

Prie A.Carterio namų atvyko šerifo automobiliai ir medikai, o teritorija aptverta įspėjamąja juosta.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Carteris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Carteris

Į įvykio vietą buvo išsiųsti žmogžudysčių skyriaus detektyvai, tačiau nebuvo jokios informacijos ar įrodymų, kad būtų įvykęs nusikaltimas. Tai – standartinė žmogžudysčių detektyvų darbo procedūra, kai tiriamos tokios mirties vietos. Kol kas Aarono mirties priežastis nėra aiški.

A.Carterio sužadėtinė Melanie Martin TMZ sakė, kad myli jį „visa širdimi ir auginti sūnų be tėvo bus sunki kelionė“.

„Prašau gerbti mano šeimos privatumą, kol mes susitaikysime su labai mylimo žmogaus netektimi. Vis dar bandome susitaikyti su šia nemalonia tikrove. Labai vertiname jūsų mintis ir maldas“, – pridūrė ji.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Carteris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Aaronas Carteris

Aaronas Carteris išgarsėjo dešimtojo dešimtmečio pabaigoje kaip popmuzikos dainininkas. Jis išleido keturis albumus, pradedant debiutiniu albumu 1997 m., kai jam buvo vos 9 metai.

Pirmojo albumo buvo parduota milijonas egzempliorių, antrasis A.Carterio albumas „Aaron's Party“ šį skaičių patrigubino ir nuo tada jis tapo nuolatiniu „Nickelodeon“ laidų vedėju.

VIDEO: Aaron Carter - Aaron's Party (Come Get It) (The Video)

Jo vyresnysis brolis Nickas priklausė itin populiariai vaikinų grupei „Backstreet Boys“, su kuria Aaronas gastroliavo su jos klestėjimo laikotarpiu.

Vėliau popsą keitę repas ir kitos veiklos: jis dalyvavo „Šokiuose su žvaigždėmis“, o 2001 m. debiutavo Brodvėjaus miuzikle „Seussical The Musical“.

Aaronas daugelį metų turėjo daugybę teisinių problemų ir piktnaudžiavo narkotinėmis medžiagomis. Prieš porą metų jis liūdnai pagarsėjo dalyvaudamas laidoje „Daktarai“ ir papasakodamas apie visas tabletes, kurias vartojo. Jis taip pat ne kartą lankėsi reabilitacijos klinikoje.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius