Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirus aukai, atšaukiama aktoriui Kevinui Spacey iškelta seksualinio priekabiavimo byla

Sumažėjo Kevinui Spacey iškeltų bylų dėl seksualinio priekabiavimo skaičius. Independent.co.uk praneša, kad mirus aktoriui kaltinimus pateikusiam vyrui, sustabdytas vienos bylos tyrimas.
Kevinas Spacey
Kevinas Spacey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šią savaitę apie tai pranešė Los Andželo apygardos advokatai. Žinomą aktorių nepadoriu elgesiu kaltino anonimu išlikti norėjęs masažuotojas. Pastarasis teigė, kad K.Spacey vertė jį liesti aktoriaus genitalijas 2016-ųjų spalį jam „Oskaro“ laureatą masažuojant jo namuose Malibu, Kalifornijoje.

„Kaltinimai seksualiniu priekabiavimu negali būti įrodyti nedalyvaujant aukai. Dėl to byla atšaukiama“, – sakė advokatų atstovas.

Liepą aktoriui taip pat buvo panaikinti kaltinimai dėl nepadoraus 18-mečio lietimo 2016-aisiais viename Nantuketo bare, o pernai Los Andželo prokurorai atsisakė apkaltinti K.Spacey dėl panašaus 1992-aisiais nutikusio įvykio, nes bylai suėjo senaties terminas.

Tuo tarpu Londono policija jokių tyrimų atšaukti neketina. Jungtinėje Karalystėje prieš aktorių K.Spacey iškelta ne viena panaši byla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius