Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 01

Mokytojais dirbę garsūs žmonės: nuo netikėto susitikimo iki konflikto su peiliu

Dabar šie žinomi žmonės mus džiugina savo atliekamomis dainomis, vaidmenimis filmuose, pasirodymais televizijos laidose. Tačiau prieš išgarsėdami, jie dirbo įvairių dalykų mokytojais. Viena tokių žvaigždžių net įsivėlė į konfliktą su mokiniu, kuris baigėsi atleidimu iš darbo. Tad kas tos mokytojo duonos paragavusios garsenybės ir kaip jos prisimena šią savo patirtį?
J.K.Rowling, Stingas, Liamas Neesonas, Sylvesteris Stallone
J.K.Rowling, Stingas, Liamas Neesonas, Sylvesteris Stallone / „Scanpix“ nuotr.

Hugh Jackmanas

Prieš tapdamas Holivudo ir Brodvėjaus žvaigžde, Hugh Jackmanas geriausiame britų internate Uppingham mokykloje 1987-aisiais dirbo kūno kultūros mokytoju.

„Scanpix“ nuotr./Hugh Jackmanas
„Scanpix“ nuotr./Hugh Jackmanas

Įdomus momentas – 2013 m. Ciuricho kino festivalyje ant raudonojo kilimo aktorius sutiko vieną iš savo buvusių mokinių, reporterį Rollo Rossą, kai šis ėmė iš jo interviu. Pasiteiravus, kaip H.Jackmanas jaučiasi gavęs apdovanojimą, žvaigždė ėmė uždavinėti klausimus pačiam Rollo – domėjosi, ar dėstymas turėjo poveikį jo gyvenimui.

„Norėčiau sužinoti, kaip tau sekasi fizinio lavinimo srityje. Ar paruošiau tave gyvenimui“, – klausė H.Jackmanas. O R.Rossas atsakė: „Aš bėgioju.“

O pasiteiravęs, kas aktorių labiausiai pykdo, žurnalistas sulaukė tokio atsakymo: „Žinai, kas mane pykdo, Rollo, – mokiniai, kurie neklauso, mokiniai, kurie neatsineša savo sportinių reikmenų, ir mokiniai, kurie nešoka į baseiną, kai jiems liepiu šokti. Štai kas mane pykdo, Rollo. Tiesą sakant, vis labiau tave prisimenu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius