Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Monica Bellucci pirmą kartą viešumoje pasirodė su naująja meile – 18 metų jaunesniu prancūzu

Fatališkoji Italijos kino diva, viena seksualiausių pasaulio moterų tituluojama aktorė Monica Bellucci (54 m.) pirmą kartą viešumoje pasirodė su naująja savo meile – 18 metų jaunesniu prancūzu Nicolas Lefebvre.
Monica Bellucci ir Nicolas Lefebvre
Monica Bellucci ir Nicolas Lefebvre / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Monica Bellucci

Kad jos gyvenime yra naujas vyras, Monica Bellucci užsiminė dar 2017-ųjų pavasarį, tačiau tada vengė daugiau kalbėti apie savo naujus santykius ar juo labiau atskleisti, kas toks užkariavo jos širdį.

Tačiau visos kortos pagaliau buvo atskleistos antradienį, kuomet paslaptingoji pora pirmą kartą drauge pasirodė viešumoje.

Vida Press nuotr./Monica Bellucci ir Nicolas Lefebvre
Vida Press nuotr./Monica Bellucci ir Nicolas Lefebvre

Monicą Bellucci į „Chanel“ madų šou Paryžiuje atlydėjo 36-erių menininkas Nicolas Lefebvre. Kaip išsiaiškino „Vanity Fair“, jis yra dekoracijų dizaineris, praeityje dirbęs modeliu.

Pora paskutinės Karlo Lagerfeldo kolekcijos pristatymą stebėjo sėdėdami pirmoje eilėje, o iš renginio išėjo susikibę už rankų ir nesislapstydami nuo gausaus būrio fotografų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Monica Bellucci
AFP/„Scanpix“ nuotr./Monica Bellucci

Pranešama, kad Monica Bellucci į naujus santykius su 18 metų už save jaunesniu vyru nėrė praėjus ketveriems metams po skyrybų su Prancūzijos kino žvaigžde Vincent'u Casseliu. Pora santuokoje pragyveno 14 metų ir susilaukė dviejų dukterų – Devos (14 m.) ir Leonie (8 m.). Casselis pernai vedė net 30 metų jaunesnę manekenę Tiną Kunakey ir pora šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius