Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 11 22

Turtuolio haremui priklausiusi moteris – apie pasirašytą sutartį ir ką jis darydavo po sekso

Jill Dodd istorija nuo kai kurių moterų košmariškų patirčių haremuose skiriasi kaip diena ir naktis. Mat amerikiečių modelis ir dizainerė, kuri ilgus metus dalijosi milijardieriaus lova su kitomis vyro žmonomis, dar ir šiandien sako – „Nesigailiu“!
Adnanas Khashoggi, Jill Dodd
Adnanas Khashoggi, Jill Dodd

Devintajame dešimtmetyje Saudo Arabijos verslininko ir ginklų prekeivio Adnano Khashoggi vardas buvo dažnai minimas įvairių valstybių žiniasklaidoje. Jis dažnai įsiveldavo į didelį atgarsį sukėlusius skandalus. Khashoggi dalyvavo „Iran-Contra“ aferoje, kur tarpininkavo ginklų mainuose į įkaitus, be to, buvo kaltinamas padėjęs Filipinų pirmajai poniai Imeldai Marcos iš valstybės iždo pasisavinti apie 250 mlrd. dolerių.

Tačiau Adnanas buvo ne tik milijardais aptekęs „blogas berniukas“ – jis taip pat garsėjo kaip moterų „medžiotojas“ ir rengdavo prabangius vakarėlius, ieškodamas vis naujų žmonų. Vyro haremo galėtų pavydėti bet kuris į istoriją įrašytas žinomas šeichas.

Jill Dodd – viena iš Adnano haremui priklausiusių moterų – atvirai prabilo apie savo patirtį... „Nesigailiu“, – sako ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius