Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteriškumą tik užtrauktukais prisidengusi Lady Gaga: „Nesu falsifikatas“

Lady Gaga savo gerbėjus vėl apdovanojo atviru vaizdeliu – atlikėja žurnalo „NME“ balandžio numerio viršeliui nusifotografavo praktiškai nuoga. Apsivilkusi permatomą kostiumą ji tik intymiausias kūno vietas pridengė užtrauktukais.
Praktiškai nuoga Lady GaGa ant žurnalo „NME“ viršelio.
Praktiškai nuoga Lady Gaga ant žurnalo „NME“ viršelio. / „NME“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Violetiniu peruku ir netikrais ragais veidą pasipuošusi ekscentriškoji 25-erių dainininkė ne tik nusirengė, bet ir apnuogino sielą – ji neslėpė pykčio ir pasakojo itin atvirus dalykus. Lady Gaga tvirtino, jog nepaisant šlovės, žmonės jos nesupranta. „Leiskite jums šį tą pasakyti. Jei jūs nuplėšite segtukus ir mano peruką nuo mano galvos, nuimsite liemenėlę ir visus kitus drabužius, nusviesite mane prie fortepijono ir duosite man mikrofoną, aš sugebėsiu jus pravirkdyti. Jaučiu, kad nuolat tiriama, kas aš esu. Juk aš apie tai kalbu atvirai, o niekas vis tiek nesupranta“, – negailėdama necenzūrinių žodžių bėrė atlikėja.

Hito „Born This Way“ kūrėja atskleidė ir tai, jog siunta, kad prodiuseriai ir dainų kūrėjai jai vis siunčia medžiagą, kuri jai atrodo vidutiniška ir niekuo nepasižyminti. „Neketinu pradėti kepti kaip blynus muziką, kurios tikitės. Jei norite, kad būčiau tuo, kuo nesu, nustokite norėti! Aš tokia nesu. Nesu kažkieno sukurta. Jei norite, kad būčiau falsifikatas, galite atsiknisti“, – siuto ji.

Lady Gagos gyvenimą dabar drumsčia neramumai dėl naujojo kūrinio „Judas“, kurį ji paviešino praėjusį penktadienį. Daina sukėlė katalikų bažnyčios pasipiktinimą, mat joje atlikėja ne tik prisipažįsta mylinti Judą, bet ir pati vaidina Mariją Magdalietę. Vaizdo klipe Judo vaidmuo teko aktoriui Normanui Reedusui. Beje, Lady Gaga buvo auginama katalikiškoje šeimoje ir būdama paauglė lankė vienuolyno mokyklą.

Lady GaGa dėsto savo neįprastą gyvenimo filosofiją gulėdama vonioje. Ant pečių jai užaugo nauji „ragai“:

VIDEO: Lady Gaga - Gagavision no. 43

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius