Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natashos Crown iš Švedijos tikslas – didžiausi sėdmenys pasaulyje: kasdien suvartoja 6 000 kalorijų

Švedijoje gyvenanti Natasha Crown (24 m.) svajoja pagerinti rekordą ir oficialiai tapti moterimi su didžiausiais sėdmenimis pasaulyje. Dėl šio tikslo ji jau ryžosi trims sėdmenų didinimo operacijoms ir planuoja dar vieną, o tam reikia... sustorėti, kad būtų iš kur nusiurbti riebalų.
Švedė Natasha Crown atrodo dabar ir anksčiau, prieš pasikeitimus
Švedė Natasha Crown atrodo dabar ir anksčiau, prieš pasikeitimus / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu jos sėdmenų apimtis – 210 cm, tačiau jos tikslas, kurį mergina tikisi pasiekti per artimiausią pusmetį, yra beveik 230 cm.

Geteborge gyvenanti, tačiau iš Sibiro kilusi Natasha Crown norėdama pasidaryti ankstesnes tris „braziliško užpakaliuko pakėlimo“ procedūras, turėjo priaugti apie 25 kg svorio. Kad pasidarytų dar vieną procedūrą, mergina planuoja priaugti dar apie 20 kg svorio.

„Scanpix“ nuotr./Natasha Crown
„Scanpix“ nuotr./Natasha Crown

Dėl to mergina laikosi ypatingos „dietos“: valgo daug picos, makaronų ir „Nutellos“ – šio kaloringo kremo suvalgo maždaug po 6 kg per mėnesį. Iš viso per dieną ji suvartoja apie 6 000 kalorijų.

„Bet žmonės turėtų žinoti, kad aš kiekvieną dieną sportuoju – ne vien tik valgau. Mankštinuosi tam, kad išlaikyčiau raumenis reikiamose vietose. Aš jaučiuosi sveika“, – sakė ji.

Didžiosios Britanijos laidoje „This Morning“ dalyvavusi Natasha Crown neslėpė, kad jos šeima yra susirūpinusi dėl jos, mat „braziliška užpakaliuko pakėlimo“ procedūra yra laikoma rizikinga ir kartais net pavojinga gyvybei. Štai visai neseniai mirė 29-erių moteris, trijų vaikų motina, kuri už 3 tūkst. svarų bandė pasitobulinti savo sėdmenis vienoje klinikoje Turkijoje.

„Scanpix“ nuotr./Taip Natasha Crown atrodė prieš visas procedūras
„Scanpix“ nuotr./Taip Natasha Crown atrodė prieš visas procedūras

„Jie tikrai susirūpinę dėl manęs, kad aš darausi visas tas operacijas ir dar tiek daug. Jie mano, kad mirsiu – jie mano, kad tai nesveika“, – apie savo tėvų ir brolio požiūrį pasakojo mergina.

Laidos vedėjų paklausta, kam jai visa tai, Natasha atsakė: „Nes aš turiu tikslą turėti didžiausią užpakalį pasaulyje. Iš pradžių to neplanavau – tiesiog norėjau turėti didesnį užpakalį“.

„Instagram“ nuotr./Natasha Crown
„Instagram“ nuotr./Natasha Crown
„Instagram“ nuotr./Natasha Crown
„Instagram“ nuotr./Natasha Crown

„Man tiesiog patinka turėti didelį užpakalį. Kai einu, jaučiu kaip jis linguoja, ir pradedu pati savęs geisti! Tai pats nuostabiausias jausmas pasaulyje. Mano užpakalis leidžia man jaustis seksualiai ir galingai“, – sako mergina.

Pirmąją sėdmenų didinimo operaciją Natasha Crown pasidarė būdama 20 metų. Nuo tada ji be trijų minėtų sėdmenų didinimo operacijų pasididino ir krūtis bei lūpas, yra pasidariusi aibę kitų kosmetinių procedūrų. Visoms procedūroms mergina kol kas yra išleidusi apie 65 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius