TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nauja princesės Charlotte nuotrauka – su svarbia žinute: kviečia prisidėti ir kitus

Daugelį metų hercogienė Catherine britus ir visą pasaulį žavi savo nepaprasto grožio fotografijomis, tad ir šįkart nenuvylė – nufotografavo princesę Charlotte, rankose laikančią drugį admirolą. Už šio gesto slypi kilnus tikslas išsaugoti gražius, bet ir labai svarbius vabzdžius.
Princesė Charlotte
Princesė Charlotte / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Žavi princesės nuotrauka pasirodė oficialioje hercogų „Instagram“ paskyroje, kurią, kaip įtariama, greičiausiai padarė pati Kate Middleton. Akimirkoje galima pamatyti, kaip šešerių metų mergaitė švelniai rankose laiko drugį admirolą.

Kitose nuotraukose užfiksuota ir daugiau šių drugių. Pasirodo, hercogai prisideda prie Didžiosios Britanijos „Big Butterfly Count“ iniciatyvos, kurios pagrindiniu tikslu išlieka drugių svarbos iškėlimas, rašoma dailymail.co.uk.

„Mes norėjome pasidalyti šiais nuostabiais drugeliais saturnija ir admirolu, kaip Didžiosios Britanijos #ButterflyCount iniciatyvos dalimi. „Butterfly Conservation“ skatina mus visus skaičiuoti šias neįtikėtinas būtybes, nes jos ne tik yra gražios, bet ir yra nepaprastai svarbios.

Drugeliai yra gyvybiškai svarbūs ekosistemai kaip apdulkintojai ir maisto grandinės sudedamoji dalis. Tikimės, kad galėsime įveikti bendrą praėjusių metų rezultatą“, – rašoma hercogų instagram paskyroje.

„Big Butterfly Count“ yra Didžiosios Britanijos tyrimas, kurio tikslas – padėti gamtosaugininkams įvertinti aplinkos būseną, skaičiuojant drugelių kiekį, rūšį ir kai kurias skraidančias kandis.

Kaip rašoma dailymail.co.uk, princesės Charlotte nuotraukos galėjo būti padarytos hercogų atostogų metu. Manoma, kad Kate su Williamu bei jų trimis vaikais išvyko į Kornvalio salas.

Kaip ir daugelis britų, taip ir karališkoji šeima į tolimesnius kraštus neskrido dėl koronaviruso pandemijos. Jie galėjo grįžti ir į Tresko salą, kuri vienintelė iš penkių apgyvendintų salų jiems priklauso privačiai. Būtent šioje vietoje praeitais metais šeima buvo pastebėta besivažinėjanti dviračiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius