Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujasis „King‘s Man. Pradžia“ anonsas atskleidžia slaptosios šnipų tarnybos kilmę

Antrasis kino studijų „Walt Disney Studios“ bei „20th Century Fox“ veiksmo komedijos „King‘s Man. Pradžia“ (orig. „The King's Man“) anonsas parodo slaptąją šnipų tarnybą karo sūkuryje. Ir nors kino studija „20th Century Fox“ jau priklauso „Disney“, viena iš jos franšizių pristatančių naują dalį yra būtent „Kingsman“. Paremtą Marko Millario komiksais, režisierius Matthew Vaughnas slaptąją šnipų tarnybą sėkmingai išvedė į didįjį kino ekraną prieš kelerius metus. Originali juosta „Kingsman. Slaptoji tarnyba“ tapo netikėtu hitu, paskatinusiu kino studiją „20th Century Fox“ žengti pirmyn su didesniu planu visai franšizei.
Filmo „King‘s Man. Pradžia“ akimirka
Filmo „King‘s Man. Pradžia“ akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kinas

Nors tęsinys „Kingsman. Aukso ratas“ savo populiarumu neaplenkė pirmtako, režisierius M.Vaughnas turėjo dar didesnę viziją paversti „Kingsman“ franšizę atskira visata. Pirmasis šio proceso žingsnis yra veiksmo komedija „King‘s Man. Pradžia“, kuri nukels žiūrovus į praeitį, kad atskleistų slaptosios šnipų tarnybos ištakas. Ankščiau buvo pasirodęs tik vienas filmo anonsas, tačiau artėjant vasario premjerai, „Disney“ ir „Fox“ pristato antrąjį oficialų „King‘s Man. Pradžia“ anonsą.

Organizatorių nuotr./Filmo „King‘s Man. Pradžia“ akimirka
Organizatorių nuotr./Filmo „King‘s Man. Pradžia“ akimirka

Anonse pagrindinis dėmesys atitenka aktoriaus Ralpho Fiennes'o įkūnytam Oksfordo kunigaikščiui bei jo drąsiam patarėjui, kurio vaidmenį atlieka jaunasis Harrisas Dickinsonas, taip pat grėsmę keliančiam Grigorijui Rasputinui (akt. Rhysas Ifansas). Kartu su anonsu, kino studija „20th Century Fox“ pasidalino naujuoju filmo plakatu.

Filmo anonsas:

VIDEO: KING’S MAN. PRADŽIA | Kinuose 2020 | Oficialus anonsas [HD]

Kaip ir pirmasis anonsas bei ankstesni „Kingsman“ franšizės filmai, šis naujasis „King‘s Man. Pradžia“ anonsas yra užpildytas M.Vaughnas stiliaus veiksmu. Režisieriaus jau pristatė tokias įsimintinas akimirkas kine, kaip muštynes bažnyčioje ar dainavimą minų lauke, todėl yra pagrindo manyti, kad M.Vaughnas pristatys panašiai svaiginančias veiksmo sekas.

Organizatorių nuotr./Filmas „King‘s Man. Pradžia“
Organizatorių nuotr./Filmas „King‘s Man. Pradžia“

Vis dėlto Matthewas Vaughnas stilius nebus vienintelis atpažįstamas elementas kine susirinkusiems žiūrovams. Veiksmo komedijoje „King‘s Man. Pradžia“ išvysime panašius mokytojo bei mokinio santykius tarp Fiennes'o ir Dickinsono, kaip tarp Colino Firtho ir Tarono Egertono ankstesnėse dalyse.

Tačiau jų tarpusavio ryšys nėra taip aiškiai parodomas naujame anonse, nes veiksmo filmo „King‘s Man. Pradžia“ reklaminė kampanija išryškina ir kitus personažus, kurių vaidmenis atlieka Djimonas Hounsou bei Gemma Arterton, kurie taip pat bus komandos dalimi. Visi jie dalyvaus Pirmojo pasaulinio karo kovoje prieš Rasputiną ir jo armiją, kurio piktavališki planai kol kas nėra aiškiai apibrėžti.

Artėjant premjerai, iki kitų metų turėtume sulaukti dar daugiau filmuotos medžiagos, kuri kiek labiau atskleis „Kingsman“ priešistorę.

Veiksmo komedija „King‘s Man. Pradžia“ kinuose nuo vasario 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius