Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepasirodžiusi skulptūros atidengime, Catherine pasiuntė subtilų, bet aiškų ženklą

Ketvirtadienį princai Williamas ir Harry atidengė princesei Dianai pagerbti skirtą skulptūrą. Ceremonijoje nedalyvavo Harry žmona Meghan, likusi JAV su poros dviem vaikais. Nebuvo ir princo Williamo sutuoktinės hercogienės Catherine. Tai, kad ji praleido tokią šventę, pasak šeimos šaltinių, siunčia aiškią žinutę.
Princai Williamas ir Harry, hercogienė Catherine
Princai Williamas ir Harry, hercogienė Catherine / Vida Press nuotr.

60-osios princesės Dianos gimimo metinėms paminėti skirtame skulptūros pristatyme turėjo dalyvauti būrys žmonių, tačiau dėl pandemijos jų sąrašas buvo gerokai sumažintas. Vis dėl to, Catherine pasirodymo tikėtasi.

Kembridžo hercogienė – lyg tarpininkė tarp dviejų brolių. Tačiau jos nedalyvavimas iškilmėse – subtilus, bet visiems aiškus ženklas.

„Svečių skaičiaus sumažinimas yra tobula „priežastis“, kodėl Catherine nepasirodė. Williamui atsibodo visa ta drama, o ir Catherine nenori būti į tai įtraukta“, – Pagesix.com sakė šaltinis.

Pasirodo, princas Williamas ir hercogienė Catherine planuoja privatų apsilankymą pas princą Harry su žmona Meghan ir dvi jųdviejų atžalas. „Tai – daug svarbiau nei viešos spekuliacijos“, – tęsė šaltinis, pridūręs, kad papildomo žibalo į šią ir taip karštą ugnį pilti nebereikia.

Williamas troško tik vieno: kad šios ypatingos motinos pagerbimui skirtos dienos neužgožtų nesutarimai su broliu. Tai pasiekti pavyko iš dalies.

Buvo skelbiama, kad į Kensingtono rūmų teritorijoje pastatytos skulptūros pristatymą iš pradžių planuota pakviesti daugiau nei 100 asmenų, bet besitęsianti pandemija šį skaičių gerokai sumažino.

Ceremonijoje nedalyvavo ir princas Charlesas – buvęs princesės Dianos sutuoktinis. Anksčiau skelbta, kad renginį sosto įpėdinis praleis, nes baiminamasi, kad bus atvertos senos žaizdos.

„Jam sugrįš prisiminimai: laimingi, liūdni, tie, kurių jis gailisi, – „Times“ sakė šaltinis. – Po Dianos mirties ji jautė, kad geriausia tuos prisiminimus pasilikti sau ir leisti viską tvarkyti sūnums.“

Skulptūros pristatyme dalyvavo artimiausi princesės Dianos šeimos nariai, skulptūros autorius Ianas Rankas-Broadley ir sodo dizaineris Pipas Morrisonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius