-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesutarimai Mariah Carey šeimoje: apkaltinus „emocinėmis kančiomis“, atlikėjos brolis iškėlė jai bylą

Mariah Carey į teismą padavė jos vyresnis brolis, garsią dainininkę apkaltinęs šmeižtu ir „emocinių kančių“ sukėlimu dėl jos naujausiuose memuaruose „The Meaning of Mariah Carey“ pasirodžiusios informacijos. Morganas Carey, siekiantis kad jam būtų atlyginta žala, teigia, kad knygoje meluojama, jog jis smurtavo, rašo BBC.
Mariah Carey
Mariah Carey / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mariah Carey

Dokumentuose teigiama, kad dėl memuaruose pateiktos tiesos neatitinkančios informacijos jis patyrė „stiprias psichologines kančias“ ir „rimtą žalą jo reputacijai“.

Ieškinys prieš dainininkę pateiktas praėjus mėnesiui nuo tada, kai dėl tų pačių memuarų į teismą Mariah Carey padavė jos sesuo.

1,25 mln. dolerių prisiteisti siekianti Alison Carey teigė, kad knygos ištraukose minimi įvykiai, neva ji 12-metei Mariah davė raminamųjų vaistų, bandė ją įtikinti užsiimti seksu su kitais žmonėmis ir apipylė karšta arbata, yra „pasibaisėtini“ ir jais siekiama ją „pažeminti bei užtraukti gėdą“.

Alison Carey šiuos teiginius paneigė sakydama, kad dainininkė „nepateikė įrodymų, pagrindžiančių šiuos rimtus kaltinimus“.

Naujausi Mariah Carey memuarai prekyboje pasirodė rugsėjį, o spalį atsidūrė pirmoje „The New York Times“ ne grožinės literatūros bestselerių sąraše.

Juose atskleidžiama daug moters gyvenimo detalių, taip pat užsimenama apie sudėtingą ir neįprastą vaikystę, patirtą rasizmą bei kaltinimus, kad pirmasis jos vyras Tommy Mottola smurtavo.

1960 m. gimęs Morganas Corey sakė, kad žvaigždė pakenkė jo reputacijai aprašiusi tariamas „žiaurias muštynes“ su jo tėvu, įvykusias Mariah Carey esant dar vaikui.

Knygoje dainininkė rašė, jog „atskirti mano brolį ir tėvą prireikė 12 policininkų“, tačiau jos brolio teigimu šis incidentas – išgalvotas bei pabrėžė, kad į smurto šeimoje pranešimą sureaguotų tikrai gerokai mažiau pareigūnų.

Ieškinyje taip pat minimos pastraipos iš Mariah Carey memuarų, iš kurių galima suprasti, kad vyras bandė išvilioti pinigus iš išgarsėjusios sesers ir šis „buvo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn“.

Dokumentuose pabrėžiama, kad šių veiksmų Morganas Carey imasi „ne iš pykčio“, o „nuliūdęs ir nusivylęs sesers išdavyste bei piktybiniais melais“.

„Jis jokiu būdu nepavydi seseriai jos meninės ir asmeninės sėkmės, jis pats yra gan sėkmingas tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenimuose ir visuomet jai linkėjo gero“, – tęsiama juose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius