-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtai mirė škotų dainininkas D.Campbellas Daneshas: gedi ir jį pažinojęs D.Bunkus

Netikėtai mirė garsus škotų dainininkas ir aktorius Darius Campbellas Daneshas. Pranešama, kad 41-erių vyras rastas negyvas rugpjūčio 11-ąją savo bute.
Darius Campbellas Daneshas ir Danielius Bunkus
Darius Campbellas Daneshas ir Danielius Bunkus / Scanpix, Vida Press ir Instagram nuotr.

Buvęs muzikinio šou „Pop Idol“ dalyvis ir operos žvaigždė Darius Campbellas Daneshas mirė būdamas 41 metų, pranešė jo šeima.

Rugpjūčio 11 d. dainininkas ir aktorius buvo rastas negyvas savo bute Ročesteryje, Minesotos valstijoje. Mirties priežastis kol kas nežinoma.

Išplatintame šeimos pareiškime sakoma: „Su dideliu liūdesiu pranešame, kad mirė Darius Campbellas Daneshas. Rugpjūčio 11 d. Darius buvo rastas nereaguojantis lovoje savo bute. Ekspertai konstatavo jo mirtį“.

Vida Press nuotr./Darius Campbellas Daneshas
Vida Press nuotr./Darius Campbellas Daneshas

Vietos policijos departamentas patvirtino, kad tyčinės žalos požymių ar įtartinų aplinkybių nustatyta nebuvo. Kol kas, kol tęsiami medicininiai tyrimai, jo staigios mirties priežastis nežinoma.

„Maloniai prašome gerbti mūsų šeimos privatumą šiuo metu, kol susitaikysime su tragiška sūnaus ir brolio netektimi“, – priduriama pranešime.

Garsų dainininką pažinojo ir Lietuvos verslininkas Danielius Bunkus. Sužinojęs apie D.Campbello Danesho mirtį, Danielius pasidalijo bendra nuotrauka ir skyrė jautrius žodžius.

„RIP, mano drauge. Pasaulis prarado vieną talentingiausių operos dainininkų šioje planetoje – nuostabų žmogų, nuostabią asmenybę. Gerokai per anksti. Ta paskutinė daina, kurią mes kartu dainavome vidury nakties Monake... Ilsėkis ramybėje, broli“, – instagrame rašė D.Bunkus.

Instagramo nuotr./Darius Campbellas Daneshas ir Danielius Bunkus
Instagramo nuotr./Darius Campbellas Daneshas ir Danielius Bunkus

Dainininkas, dainų autorius ir aktorius Darius Campbellas Daneshas gimė Glazge škotės motinos ir iraniečio tėvo šeimoje. Pirmą kartą išgarsėti jis bandė novatoriškame talentų šou „Popstars“ 2001 m., teatrališkai atlikęs Britney Spears dainą „Baby One More Time“. Po metų jis pasirodė pirmajame „Pop Idol“ šou ir finale, kurį stebėjo daugiau nei 13 milijonų žmonių, užėmė trečią vietą.

Po šio šou atlikėjas atsisakė teisėjo Simono Cowello pasiūlytos sutarties ir pradėjo dirbti su prodiuseriu Steve'u Lillywhite'u, kuris bendradarbiavo su juo kuriant singlą „Colourblind“. Daina pasiekė pirmąją vietą Jungtinėje Karalystėje, o jo albumas „Dive In“ pateko į dešimtuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius