Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo koronaviruso sukeltų komplikacijų mirė „Grammy“ laureatas Joe Diffie

Koronavirusas pasiglemžė dar vieną muzikos pasaulio žvaigždę. Nuo COVID-19 sukeltų komplikacijų sekmadienį mirė 10-ajame dešimtmetyje dėl jautrių kantri muzikos stiliaus dainų išgarsėjęs atlikėjas Joe Diffie, rašo CNN.
Joe Diffie 2009 metais
Joe Diffie 2009 metais / Vida Press nuotr.

Iš Talsos miesto Oklahomos valstijoje kilęs 61-erių Joe Diffie per savo karjerą išleido 13 albumų, o daugiau nei 20 jo sukurtų hitų pateko į dainų TOP dešimtukus, teigiama jo atstovo paviešintame pranešime.

Pasipuošęs ūsais ir ilgų plaukų šukuosena, nuo scenos susirinkusią gerbėjų minią jis linksmindavo tokiais kūriniais kaip „If The Devil Danced (In Empty Pockets)“ ir „Honky Tonk Attitude“.

VIDEO: Joe Diffie - Honky Tonk Attitude

Dvi dienos prieš mirtį Joe Diffie pranešė užsikrėtęs koronavirusu ir pradėjęs jo gydymą.

„Mano šeima ir aš šiuo metu prašome privatumo. Norime priminti visuomenei ir visiems mano gerbėjams likti budriais ir atsargiais per šią pandemiją“, – buvo rašoma pranešime instagrame.

Savo dainų temomis Joe Diffie dažniausiai pasirinkdavo geraširdžio vaikino gyvenimą kaip, pavyzdžiui, 1994-ųjų dainoje „Pickup Man“. Šis kūrinys yra apie pikapus ir juos vairuojančius vyrus.

VIDEO: Joe Diffie - Pickup Man (Official Video)

Joe Diffie vardas dar prieš jo mirtį buvo įrašytas Oklahomos muzikos šlovės muziejuje, 1993 metais jo ir Mary Chapin Carpenter duetu atliktas kūrinys „Not Too Much to Ask“ buvo nominuotas prestižiniam „Grammy“ apdovanojimui, o po kelių metų (1998-aisiais) jis tokį pelnė už kūrinį „Same Old Train“, kurį sukūrė su tuzinu kitų garsių atlikėjų kaip Clintu Blacku, Merle’u Haggardu, Patty Loveless ir Randy Travisu.

Atlikėjas ir dainų autorius Travisas Trittas, sužinojęs apie gerbiamo kolegos netektį, tviteryje išreiškė užuojautą.

„Ką tik sužinojau, kad Joe Diffie mirė nuo koronaviruso sukeltų komplikacijų, – rašė jis. – Joe buvo mano draugas ir 10-to dešimtmečio gastrolių partneris. Ši žinia sukėlė šoką visai kantri muzikos bendruomenei. Didžiausia užuojauta Joe šeimai, draugams ir gerbėjams.“

Joe Diffie buvo keturiskart vedęs ir augino penkis vaikus.

View this post on Instagram

#girldad

A post shared by Joe Diffie (@officialjoediffie) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius