-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotrauka su sūnumi pasidalijusi A.Navalno žmona Julija: „Putinas – ne Rusija“

Šiuo metu vykstantį karą Ukrainoje smerkia vis daugiau žmonių. Antradienio vakarą šia tema pasisakė ir kalinamo Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno žmona Julija.
Julija Navalnaja su šeima
Julija Navalnaja su šeima / Instagram nuotr.

Savo poziciją apie šiuo metu vykstantį karą Ukrainoje išsakė ir Aleksejaus Navalno žmona Julija Navalnaja. Ji mintimis pasidalijo instagrame, įkeldama nuotrauką su sūnumi Zaharu, kurioje jie rodo du pirštus ir laiko plakatą, ant kurio parašyta „Karui – ne! Putinas – tai ne Rusija“.

„Putinas ne Rusija! Mes nenorime nieko bombarduoti. Nenorime šaudyti. Nenorime užkariauti. Mes norime taikos. Mes esame dešimtys milijonų. Mes nebūsime karo nusikaltėlio partneriai. Ir mes netylėsime. Jokio karo!“, – rašė ji savo paskyroje, turinčioje daugiau nei milijoną sekėjų.

15min primena, kad balsingiausias Rusijos prezidento V.Putino kritikas pernai vasarį buvo nuteistas kalėti pustrečių metų už tai, kad pažeidė senoje byloje dėl sukčiavimo jam skirtos lygtinės bausmės sąlygas.

Jis buvo pasiųstas už grotų, kai sugrįžo į Rusiją iš Vokietijos, kur penkis mėnesius gydėsi dėl apnuodijimo nervus paralyžiuojančia medžiaga „Novičiok“. Opozicionierius ir Vakarai dėl tos atakos kaltina Kremlių. Pastarasis neigia esantis kaip nors su to susijęs.

Nauja sukčiavimo byla buvo iškelta 2020-ųjų gruodį, kai A.Navalnas gydėsi Vokietijoje po apnuodijimo nervus paralyžiuojančia medžiaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius